Με νέους χαρακτήρες το The Last of Us 2

Αυτές είναι οι ιδέες της Naughty Dog για το sequel
22 Σεπτεμβρίου 2015 17:33
Με νέους χαρακτήρες το The Last of Us 2

Μετά την "κατά λάθος" αναφορά της Naughty Dog για το sequel του The Last of Us, έρχεται μια νέα συνέντευξη του creative director της εταιρίας, Neil Druckmann, για να βάλει κανονικά φωτιά στους fans. Ο Druckamann μιλώντας στο Official PlayStation Magazine, μίλησε για τις ιδέες που έχει στο τραπέζι η Naughty Dog για το The Last of Us 2

"Η απάντηση για το εξής ερώτημα είναι -και το λέω με ειλικρίνεια όπως στο παρελθόν- ότι όταν εγώ και ο Bruce Straley μεταφερθήκαμε στο Uncharted 4, κάναμε brainstorming ιδεών για ένα The Last of Us 2 με νέους χαρακτήρες, ιδέες για TLOU 2 με τους Joel και Ellie, ιδέες για ένα sci-fi τίτλο, ιδέες για fantasy παιχνίδι και φτιάχναμε πρωτότυπα για κάθε μια από αυτές. Και εκεί που φτάναμε κοντά στο να καταλήξουμε τι θέλουμε να κάνουμε, μας κάλεσαν να δουλέψουμε στο Uncharted 4." ήταν τα λόγια του Druckmann. 

Ακόμη, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αναφορά του Nolan North για το The Last of Us 2 λέγοντας πως αυτός και η ομάδα βρέθηκαν προ εκπλήξεως  του γεγονότος. Αστειευόμενος είπε "Ξέρει περισσότερα από όσα εμείς γνωρίζουμε ότι θα κάνουμε έπειτα."