Παίξτε εντελώς δωρεάν το νεότερο Need for Speed μέσα από το Steam

Η ανακοίνωση της Criterion για το δωρεάν Σαββατοκύριακο που ετοιμάζει
20 Ιουλίου 2023 23:53
Παίξτε εντελώς δωρεάν το νεότερο Need for Speed μέσα από το Steam

Η Criterion και η Electronic Arts δίνουν την ευκαιρία στους fans των Need For Speed να παίξουν εντελώς δωρεάν και εκτενώς το νεότερο κεφάλαιο της street racing σειράς. Έτσι, για το επόμενο τριήμερο μπορείτε να παίξετε το Need for Speed Unbound δωρεάν μέσα από το Steam, το οποίο άλλαξε τη φόρμουλα και το εικαστικό ύφος της γνωστής σειράς παιχνιδιών, λαμβάνοντας ανάμεικτες εντυπώσεις και κριτικές. 

Συγκεκριμένα, από σήμερα 20 Ιουλίου και μέχρι τη Δευτέρα 24 Ιουλίου μπορείτε να κατεβάσετε το NFS Unbound και να χαθείτε με τσίτα τα γκάζια στους δρόμους της πόλης Lakeshore, κάνοντας ατελείωτες κόντρες. Η προσφορά ισχύει μόνο μέσα από το Steam και βιαστείτε καθώς ο χρόνος τελειώνει. 

Παράλληλα, εαν παίξετε το Unbound και σας αρέσει θα το βρείτε με έκπτωση -70% και μάλιστα θα μπορέσετε να κρατήσετε την πρόοδό σας από το δωρεάν Σαββατοκύριακο.

Παίξτε το Need for Speed Unbound πατώντας εδώ

Δείτε το σχετικό post που έκανε η Criterion: 

Το Need for Speed: Unbound κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο και είναι μια νέα τολμηρή εικαστική προσέγγιση που συνδυάζει τον ρεαλισμό με την anime αισθητική. Σε αυτό το παιχνίδι εμφανίζεται και ο γνωστός ράπερ A$AP Rocky.

Τις εντυπώσεις μας για το παιχνίδι, που επιμελήθηκε ο Θέμης Μπολτσής θα βρείτε πατώντας εδώ