Αυτές οι εικόνες θα σας κάνουν να θέλετε Mandalorian παιχνίδι

Το οποίο δυστυχώς δεν είναι πραγματικό
18 Ιουλίου 2023 23:28
Αυτές οι εικόνες θα σας κάνουν να θέλετε Mandalorian παιχνίδι

Όχι, δυστυχώς όχι, αυτές οι εικόνες δεν είναι από κάποιο πραγματικό Mandalorian παιχνίδι, είναι όμως τόσο εντυπωσιακές που σίγουρα έχουν ανοίξει την όρεξη στους gamers για ένα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μιας και μήνες τώρα ακούμε φήμες για κάποιο Star Wars Mandalorian τίτλο, ο Gavin Marshall αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Πρόκειται για έναν UI technical artist της ταλαντούχας ομάδας ανάπτυξης DICE της EA, ο οποίος για να ακονίσει τις ικανότητές του δημιούργησε μια σειρά από mock-up screenshots ενός fan-made Mandalorian παιχνιδιού.

Ο developer έδωσε στο υποτιθέμενο παιχνίδι τον τίτλο Mandalorian: Way of the Warrior, παρουσιάζοντας πως θα μπορούσε να είναι το κεντρικό μενού και το μενού του Photo Mode, καθώς και μια εικόνα από ένα μενού επιλογής εξοπλισμού και μια in-game εικόνα. Μιας και μιλάμε για έναν developer που αναπτύσσει UIs, το επίκεντρο των φωτογραφιών είναι αυτό, αλλά και πάλι η δουλειά του Gavin δεν παύει να εντυπωσιάζει, θυμίζοντας παραγωγή AAA προδιαγραφών.

Όπως εξήγησε σε μετέπειτα tweet, για τη δημιουργία των φωτογραφιών χρησιμοποίησε εργαλεία όπως τα Figma, Photoshop, Illustrator, Substance, Blender και την Unreal Engine, ενώ για μερικά παρασκηνιακά assets εκμεταλλεύτηκε και το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Midjourney. Μάλιστα, το ενδιαφέρον για κάποιο Mandalorian παιχνίδι, αλλά και η ποιότητα της δουλειάς του Gavin ήταν τέτοια που η ανάρτησή του έγινε viral στο Twitter, συγκεντρώνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές σε λίγες ώρες.

Είναι από τις περιπτώσεις που οι εικόνες μιλούν από μόνες τους ωστόσο, οπότε σας αφήνουμε να τις απολαύσετε.

Σε περίπτωση που πλέον σας έχει ανοίξει η όρεξη για κάποιο νέο Star Wars παιχνίδι, να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Summer Game Fest τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε το Star Wars Outlaws της Ubisoft. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το χορταστικό gameplay demo του.