Survivor: Έρχεται το επίσημο παιχνίδι της τηλεοπτικής σειράς! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θα κυκλοφορήσει σύντομα για κονσόλες και PC
17 Ιουλίου 2023 13:24
Survivor: Έρχεται το επίσημο παιχνίδι της τηλεοπτικής σειράς! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ναι, καλά διαβάσατε από τον τίτλο. Μόλις ανακοινώθηκε το επίσημο παιχνίδι του Survivor, το οποίο εμπνέεται από το δημοφιλές ριάλιτι που παίζει σε πάρα πολλές χώρες, ενώ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα.

Η Microids ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη Banijay Brands για την κυκλοφορία του video game Survivor: Castaway Island, που βασίζεται στο τηλεοπτικό προϊόν Survivor, που ανήκει στη Banijay.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Αφήστε ελεύθερο τον survivor που κρύβετε μέσα σας και ξεκινήστε την απόλυτη περιπέτεια! Επιλέξτε ανάμεσα σε 12 ατρόμητους παίκτες και ακολουθήστε τη φυλή τους. Επιβιώστε στο άγριο τοπίο, δοκιμάστε τις δεξιότητές σας σε συναρπαστικές προκλήσεις και παίξτε το κοινωνικό παιχνίδι των συμμαχιών και της στρατηγικής. Σε αυτό το νέο παιχνίδι περιπέτειας, ζήστε τις συναρπαστικές στιγμές του Survivor σαν να ήσασταν παίκτης στην εκπομπή!

Τι είναι το Survivor: Castaway Island

Στο Survivor: Castaway Island, ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη πρόκληση επιβίωσης! Καθώς πλοηγείτε το επικίνδυνο περιβάλλον, θα χρειαστεί να εξαρτηθείτε από το ένστικτο της επιβίωσής σας και από τη στρατηγική σας για να παραμείνετε στο παιχνίδι. Κάθε απόφαση που παίρνετε θα είναι κρίσιμη για τη μοίρα σας. Είστε αρκετά πονηρός, στρατηγικός και αμείλικτος για να ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας;

Στη διάρκεια της περιπέτειας, ψάξτε για πρώτες ύλες και δημιουργήστε συμμαχίες με άλλους ναυαγούς για να επιβιώσετε, αλλά να θυμάστε ότι η εμπιστοσύνη είναι δυσεύρετη στο Survivor. Επιλέξτε τους συμμάχους σας με προσοχή και προσέξτε τα νώτα σας για προδοσίες. Σε ομαδικές ή ατομικές δοκιμασίες, φτάστε στα όρια για να αποφύγετε να σας ψηφίσουν και να φύγετε από το νησί.

Μια λάθος κίνηση και η περιπέτεια τελειώνει. Κρίνεται η επιβίωσή σας και μόνο οι πιο ισχυροί θα φτάσουν στο τέλος. Έχετε αυτό που χρειάζεται για να είστε ο τελευταίος και να κερδίσετε τον τίτλο του Survivor;

Το Survivor – Castaway Island, που αναπτύχθηκε από τη Magic Pockets, θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου 2023, σε Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC μέσω Steam. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.