ΦΗΜΗ: Ίσως αυτό να είναι το επόμενο Assassin's Creed του 2024

Μετά το Assassin's Creed Mirage που κυκλοφορεί τον ερχόμενο Οκτώβριο
12 Ιουλίου 2023 16:47
ΦΗΜΗ: Ίσως αυτό να είναι το επόμενο Assassin's Creed του 2024

Από την Βαγδάτη στην...Ιαπωνία φαίνεται ότι θα μεταφέρει τους παίκτες και τους fans η σειρά Assassin's Creed βάσει των νεότερων φημών. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι το Assassin's Creed Codename Red θα είναι το κεφάλαιο της σειράς, που θα διαδεχθεί το Assassin's Creed: Mirage, το οποίο αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο. 

Η αποκάλυψη έγινε έμμεσα μέσα από μια υπάλληλο μάρκετινγκ της Ubisoft, η οποία περιέγραψε το Assassin's Creed Red ως "το μεγαλύτερο blockbuster του 2024". Την ανακάλυψη όμως έκανε η fanbased σελίδα Access The Animus στο Twitter που εντόπισε την ανάρτηση, η οποία λίγες ώρες αργότερα και αφότου άρχισε να παίρνει διαστάσεις η υπόθεση στο Twitter, τροποποιήθηκε αφαιρώντας τη φράση "για το 2024". 

Κάπως έτσι πήραμε μια νέα ένδειξη ότι το Assassin's Creed Codename Red θα είναι το παιχνίδι της σειράς για το 2024, το οποίο επίσημα δεν έχει αποκτήσει ημερομηνία κυκλοφορίας από την Ubisoft. Εκτός του ότι θα μεταφέρει τη δράση στην Ιαπωνία, λέγεται ότι είναι το επόμενο μεγάλου μεγέθους Assassin's Creed, όπως ήταν το Assassin's Creed Valhalla, σε αντίθεση με την φετινή "μεσαίου μεγέθους" παρένθεση του AC Mirage.  

To Assassin's Creed Red αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec, υπεύθυνη για το Assassin's Creed Odyssey και το Assassin's Creed Syndicate. Επίσης, αποτελεί ένα από τα πολλά spinoffs και νέα κεφάλαια των Assassin's Creed που έχει ανακοινώσει η Ubisoft, όπως το "Hexe". 

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου του 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Stadia, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.