Το EA Sports FC 24 είναι το φετινό «FIFA» και το εξώφυλλό του αποκαλύφθηκε

Όχι ένας, αλλά πολλοί θρύλοι του ποδοσφαίρου στην Ultimate Edition
10 Ιουλίου 2023 18:12
Το EA Sports FC 24 είναι το φετινό «FIFA» και το εξώφυλλό του αποκαλύφθηκε

Οι φήμες που σας μεταφέραμε μόλις επιβεβαιώθηκαν. Μετά από ένα σερί με τον Kylian Mbappé στο εξώφυλλο, η σειρά FIFA γυρνά σελίδα και ξεκινά τη νέα της εποχή με έναν διαφορετικό αστέρα. Συγκεκριμένα, το EA Sports FC 24 -όπως θα ονομάζεται φέτος- θα έρχεται με τον Erling Haaland στο εξώφυλλο. Πρόκειται για τον υπερταλαντούχο 22χρόνο Νορβηγό, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ειδικότερα, η EA αποκάλυψε το εξώφυλλο της Ultimate έκδοσης του παιχνιδιού, το οποίο θα είναι διαφορετικό από αυτό της απλής, την οποία ομοίως θα κοσμεί ο Haaland.

Στην ειδική αυτή έκδοση, ο Haaland είναι μεν στο κέντρο του εξωφύλλου, αλλά όχι μόνος. Αντιθέτως, είναι περιτριγυρισμένος από μια πληθώρα παικτών τόσο ανδρικών όσο και γυναίκειων ομάδων. Για παράδειγμα, δίπλα στον Νορβηγό επιθετικό βρίσκεται ο Vinicius Junior της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τον συντροφεύουν επίσης και θρυλικοί πρώην παίκτες όπως οι David Beckham, Pele, Zinedine Zidane, Rudi Voller, Andreas Pirlo, Ronaldinho, Johan Cruyff και Didier Drogba.

Δείτε το παρακάτω.

Το εξώφυλλο του EA Sports FC 24:

Για την ώρα δε γνωρίζουμε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του ποδοσφαιρικού τίτλου, αλλά σύμφωνα με τις διαρροές αναμένεται στις 29 Σεπτεμβρίου.