ΕΠΙΣΗΜΟ: Η EA ετοιμάζει το παιχνίδι του Black Panther!

Σε συνεργασία με μία νέα ομάδα ανάπτυξης
10 Ιουλίου 2023 16:27
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η EA ετοιμάζει το παιχνίδι του Black Panther!

Από τον Ιούνιο του 2022 ακούμε ότι η Electronic Arts (EA) ετοιμάζει ένα Black Panther παιχνίδι σε συνεργασία με την Marvel και ένα νέο στούντιο. Αυτά είχε δηλώσει ο γνωστός δημοσιογράφος και insider της βιομηχανίας, Jeff Grub και τώρα, οι φήμες βγαίνουν αληθινές. Η EA μόλις ανακοίνωσε και επίσημα ότι εργάζεται πάνω στο παιχνίδι και έχει δημιουργήσει μια νέα ομάδα ανάπτυξης που θα αναλάβει το project.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα ομάδα ανάπτυξης ονομάζεται Cliffhanger Games και εδρεύει στο Σιάτλ και αποτελείται από πολλούς βετεράνους της βιομηχανίας που είχαν εργαστεί παλιότερα στην Monolith Productions των Middle-earth Shadow of War/Shadow of Mordor, αλλά και από developers που έχουν δουλέψει στα παιχνίδια όπως τα Halo, Call of Duty και God of War.

To Black Panther παιχνίδι της EA επιβλέπει ο Kevin Stephens, ο κεντρικός προγραμματιστής των Shadow of War/Mordor. Εκείνος έκανε και μερικές δηλώσεις πριν λίγα λεπτά λέγοντας: "Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στους fans μια πρωτότυπη και αυθεντική Black Panther εμπειρία, δίνοντάς τους παράλληλα περισσότερο έλεγχο πάνω στην αφήγηση, από ό,τι έχουν βιώσει ποτέ σε story-driven παιχνίδι".

Καθώς ξεκινάμε αυτό το αξιοσημείωτο ταξίδι, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Marvel Games για να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε κάθε πτυχή της Wakanda, όπως την τεχνολογία και τους ήρωές της στη δική μας πρωτότυπη ιστορία, με μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια, που έχει ο κόσμος του Black Panther.

Η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε έναν επικό κόσμο για τους παίκτες που αγαπούν το Black Panther και θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο της Wakanda όσο και εμείς.

Στη δημοσιότητα ήρθε και η πρώτη εικόνα με το λογότυπο του τίτλου και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω:

Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει παλιότερα έλεγαν ότι πρόκειται για μία single player εμπειρία που θέλει να φέρει λίγη από την αίγλη και την επιτυχία του Star Wars Jedi franchise. Επίσης ακουγόταν ότι το παιχνίδι θα ξεκινάει με τον θάνατο του Black Panther, καθώς στόχος του παίκτη είναι να γίνει ο διάδοχός του.

Το Black Panther θα είναι ένα τρίτου προσώπου παιχνίδι που θα επιβλέπει και η Marvel.