Δείτε το νέο εντυπωσιακό στούντιο του PlayStation στη Λίβερπουλ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετακόμισε η Firesprite
07 Ιουλίου 2023 22:12
Δείτε το νέο εντυπωσιακό στούντιο του PlayStation στη Λίβερπουλ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Firesprite Studios, μια από τις νεοαποκτηθέντες ομάδες του PlayStation, μετακόμισε σε νέα, πολύ μεγαλύτερα γραφεία στη Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο ολοκαίνουργιος χώρος θα επιτρέψει στην ομάδα του PlayStation, που απαρτίζεται από 250 developers, να συνεχίσει το έργο της με κάθε άνεση και πολυτέλεια, έχοντας μέχρι και gaming room με μπιλιάρδο και arcades.

Μιλώντας για τη μετάβαση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Firesprite τόνισε:

Η μετακόμιση στο νέο μας στούντιο είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τη Firesprite και μας βοηθά να εκπληρώσουμε το όραμά μας να γίνουμε μια δημιουργική δύναμη μέσα στην οικογένεια των PlayStation Studios.

Για την ιστορία, η Firesprite Studios είχε ενταχθεί στο δυναμικό του PlayStation τον Σεπτέμβριο του 2021, λίγο μετά την εξαγορά της Housemarque του Returnal.

Πρόκειται για ένα στούντιο το οποίο έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με την εταιρία τα τελευταία χρόνια, συνεισφέροντας σε projects όπως τα The Playroom (PS4) και The Playroom VR (PS VR). Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως πολλά από τα μέλη της Firesprite Studios προέρχονται από το Studio Liverpool που είχε κλείσει η Sony το 2012, έχοντας εργαστεί σε παιχνίδια όπως τα Wipeout.

Η Firesprite είχε συνεργαστεί πρόσφατα με την Guerrilla Games για το Horizon: Call of the Mountain του PlayStation VR2, ενώ αυτή τη στιγμή εργάζεται στο Concord, ένα PVP multiplayer first-person shooter, το οποίο αναμένεται το 2025 για το PS5 και το PC. Το παιχνίδι είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο PlayStation Showcase 2023.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τα νέα της γραφεία.