Mortal Kombat 1: Το νέο trailer έχει Sub-Zero, Scorpion αλλά και Cyrax, Smoke, Sektor

Η Lin Kuei clan εισβάλλει στο νέο σύμπαν του Mortal Kombat!
07 Ιουλίου 2023 16:47
Mortal Kombat 1: Το νέο trailer έχει Sub-Zero, Scorpion αλλά και Cyrax, Smoke, Sektor

Η NetherRealm Studios κυκλοφόρησε ένα νέο -και άκρως χορταστικό για τους fans, trailer του Mortal Kombat 1 που είναι γεμάτο εκπλήξεις και νέες προσθήκες. Στο trailer με τίτλο Lin Kuei συστηνόμαστε στη γνωστή φατρία μαχητών της ομώνυμης clan του Mortal Kombat, με τους Sub-Zero και Scorpion να είναι φυσικά τα κεντρικά πρόσωπα. 

Το trailer όμως αρχίζει να αποκαλύπτει έναν έναν τους άσσους στο μανίκι του καθώς παρουσιάζει σύντομα και περιεκτικά τους Smoke, Cyrax, Sektor, Rain και Frost. Στην προκειμένη οι Scorpion, Sub Zero και Smoke δείχνουν να είναι...αδερφάκια στο νέο timeline του Mortal Kombat 1 και θα είναι διαθέσιμοι ως main fighters. Στη λίστα των Kameo Fighters που θα βοηθούν στη μάχη (και τους είχαμε δει πρώτη φορά στο Mortal Kombat 3) θα είναι οι Cyrax, Sektor και Frost. 

Θα απολαύσετε μπόλικα πλάνα από το Story mode του Mortal Kombat 1 καθώς και πολλές από τις κινήσεις και τα σαδιστικά Fatalities τους. 

Δείτε το νέο Lin Kuei trailer του Mortal Kombat 1

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο MK θα επαναφέρει τα QUITALITIES για όσους παρατάνε τους αγώνες. Το παιχνίδι αναμένεται να σας  γεμίσει τον σκληρό δίσκο, αφού όπως έχουμε μάθει οι απαιτήσεις του παιχνιδιού θα είναι…τσουχτερές.

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.

Η τελική έκδοση του Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.