Το Mortal Kombat 1 θα έχει μια έκπληξη για όσους κάνουν rage quit

Επιστρέφει το χαρακτηριστικό που γνωρίσαμε στο Mortal Kombat X
26 Ιουνίου 2023 11:24
Το Mortal Kombat 1 θα έχει μια έκπληξη για όσους κάνουν rage quit

Αυτό το Σαββατοκύριακο διάφοροι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το Mortal Kombat 1, μέσα από το stress test που πραγματοποίησε η NetherRealm Studios για να δοκιμάσει τις online υποδομές της. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, έγινε γνωστό πως ένα χαρακτηριστικό που είχαμε γνωρίσει μέσα από το Mortal Kombat X θα επιστρέψει.

Ο λόγος γίνεται για τα “Quitalities”. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που αφορά τους παίκτες που κάνουν rage quit, φεύγοντας πρόωρα από τις online αναμετρήσεις τους. Αν, λοιπόν, συμβεί αυτό, οι χαρακτήρες τους θα αυτοκτονούν με εξαιρετικά βίαιο τρόπο, όπως συνηθίζεται δηλαδή στα Mortal Kombat παιχνίδια.

Την επιστροφή του χαρακτηριστικού επισήμανε ο επαγγελματίας fighting παίκτης και δημιουργός περιεχομένου Ryan ‘Ketchup’ Neal, ο οποίος ανάρτησε ένα σχετικό βίντεο στο Twitter γράφοντας: «Δέκα λεπτά στο MK1 Stress Test και είχα ήδη το πρώτο μου QUITALITY. Είναι καλό να επιστρέφεις;»

Όπως μπορείτε να δείτε και μέσα από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, ο αντίπαλος αποχώρησε νωρίτερα μετά από έναν πολύ δύσκολο πρώτο γύρο και ο χαρακτήρας του, ο Kenshi, έσπασε μόνος του το λαιμό του.

Η τελική έκδοση του Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression. ΄

Βέβαια, όλα αυτά θα σας γεμίσουν τον σκληρό δίσκο, αφού όπως έχουμε μάθει οι απαιτήσεις του παιχνιδιού θα είναι…τσουχτερές.