Διέρρευσε ο σταρ του εξώφυλλου του EA Sports FC 24

Λίγα 24ωρα μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας του
06 Ιουλίου 2023 20:39
Διέρρευσε ο σταρ του εξώφυλλου του EA Sports FC 24

Φαίνεται πως βρισκόμαστε ενόψει της εκτενούς αποκάλυψης του EA Sports FC 24, του πρώτου αθλητικού παιχνιδιού της ΕΑ στην μετά-FIFA εποχή της, όπως υποδηλώνουν τα συνεχόμενα leaks. 

Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας που διέρρευσε και αναφέρει ότι το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, τώρα διέρρευσαν και πληροφορίες για το εξώφυλλό του. Πάντοτε άλλωστε στα FIFA γινόταν ντόρος για το ποιος σταρ του ποδοσφαίρου θα κοσμεί το εξώφυλλο του τίτλου. 

Ο ίδιος leaker, ο Billbil-kun, επανέρχεται με νέες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή που θα πρωταγωνιστήσει στο εξώφυλλο του παιχνιδιού και λέγεται ότι δε θα είναι ο Kylian Mbappe τουλάχιστον για την Standard Edition. 

Λέγεται ότι το μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ (Erling Haaland) θα είναι ο σταρ του εξώφυλλου του EA Sports FC 24, τουλάχιστον στην απλή έκδοσή του. Για την ιστορία ο Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν για τρία συναπτά έτη στο εξώφυλλο των FIFA 21, FIFA 22 και FIFA 23. 

Για λόγους παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, ο leaker αποφάσισε να μην ανεβάσει και την εικόνα, αλλά αποκάλυψε περαιτέρω ότι θα "δείχνει τον Haaland σε έναν αγώνα Champions League έτοιμο να σουτάρει". Η EA Sports άλλωστε είχε υποσχεθεί πως θα μάθουμε περισσότερα εντός του μήνα. 

Το EA Sports FC 24 θα διαθέτει μερικές από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο, όπως τα UEFA Champions League, Europa League, Europa Conference League, La Liga (Ισπανικό Πρωτάθλημα), Premier League (Αγγλικό Πρωτάθλημα), Bundesliga (Πρωτάθλημα Γερμανίας), Serie A (Πρωτάθλημα Ιταλίας) και Ligue 1 (Πρωτάθλημα Γαλλίας), μεταξύ δεκάδων άλλων τα οποία θα περιλαμβάνονται στο EA Sports FC.

Φυσικά, μιας και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ίδια την EA, καλό θα ήταν να λάβετε την ημερομηνία του EA Sports FC 24 με κάθε επιφύλαξη. Το EA Sports FC θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της διάσημης σειράς αθλητικών τίτλων της EA αλλά και το πρώτο παράλληλα χωρίς την επωνυμία της FIFA.