Η ημερομηνία του EA Sports FC 24 σύμφωνα με γνωστό insider της βιομηχανίας

Θα πρέπει να το περιμένετε τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με εκείνον
05 Ιουλίου 2023 20:22
Η ημερομηνία του EA Sports FC 24 σύμφωνα με γνωστό insider της βιομηχανίας

Τον περασμένο Απρίλιο είδαμε για πρώτη φορά το EA Sports FC μετά το τέλος των FIFA από την μεριά της EA και τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε μια διαρροή που αναφέρει πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το νέο κεφάλαιο της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, o γνωστός insider της βιομηχανίας, billbil-kun, ο οποίος έχει διαρρεύσει ημερομηνίες άλλων παιχνιδιών και προϊόντων στο παρελθόν, ισχυρίζεται τώρα ότι το EA Sports FC 24 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μία ημερομηνία που ίσως είναι σωστή, καθώς πάντα η EA κυκλοφορούσε προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου τα FIFA.

Επίσης, ο γνωστός “leaker” επισημαίνει ότι η EA θα τρέχει και μία δοκιμαστική περίοδο που θα κρατήσει για μία εβδομάδα (δηλαδή στις 22 Σεπτεμβρίου) και θα δίνει πρόσβαση στον τίτλο σε όλους όσους προ-αγοράσουν την Ultimate Edition. Τα νέα ήρθαν μέσα από το dealabs.

Τέλος τα FIFA, γνωρίστε το EA Sports FC μέσα από το πρώτο teaser

Το EA Sports FC 24 θα έχει ένα σωρό από κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο, όπως τα UEFA Champions League, Europa League, Europa Conference League, La Liga (Ισπανικό Πρωτάθλημα), Premier League (Αγγλικό Πρωτάθλημα), Bundesliga (Πρωτάθλημα Γερμανίας), Serie A (Πρωτάθλημα Ιταλίας) και Ligue 1 (Πρωτάθλημα Γαλλίας), μεταξύ δεκάδων άλλων τα οποία θα περιλαμβάνονται στο EA Sports FC.

Φυσικά, μιας και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ίδια την EA, καλό θα ήταν να λάβετε την ημερομηνία του EA Sports FC 24 με κάθε επιφύλαξη. Το Sports FC θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της διάσημης σειράς αθλητικών τίτλων της EA.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: