NBA 2K24: Ο αείμνηστος Kobe Bryant θα είναι στο φετινό εξώφυλλο - Δείτε το

Στον απόλυτο φόρο τιμής στη μνήμη του θρύλου του NBA
06 Ιουλίου 2023 19:34
NBA 2K24: Ο αείμνηστος Kobe Bryant θα είναι στο φετινό εξώφυλλο - Δείτε το

Για ακόμη μια φορά θα αποτίνει φόρο τιμής στον αείμνηστο θρύλο του NBA και των Λος Άντζελες Λέικερς το NBA 2K24, καθώς επέλεξε τον Kobe Bryant για το εξώφυλλό του. 

Συγκεκριμένα ο "Black Mamba" θα είναι και στα δύο εξώφυλλα του τίτλου, δηλαδή στην απλή "Kobe Bryant" και την "Black Mamba" έκδοση του NBA 2K24. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bryant φιλοξενείται στο εξώφυλλο του κορυφαίου μπασκετικού τίτλου της 2Κ Sports και της Visual Concepts, καθώς ήταν επίσης στα εξώφυλλα των NBA 2K10, NBA 2K17: Legend Edition, αλλά και στις δύο Mamba Forever Editions του NBA 2K21

Επομένως θα είναι η δεύτερη φορά που φιγουράρει στο εξώφυλλο των NBA 2K μετά τον ξαφνικό θάνατό του στις 26 Ιανουαρίου του 2020. Ήταν 41 ετών όταν συνετρίβη το ελικόπτερό του, μαζί με την κόρη του, Gianna Bryant, στην περιοχή του Calabasas στην Καλιφόρνια. 

Παράλληλα δόθηκε και η πρώτη ματιά στον Bryant από κανονικά gameplay πλάνα του NBA 2K24, όπως θα δείτε στο νεότερο tweet της 2K Sports. 

Το NBA 2K24 δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε γνωρίζουμε σε ποιες πλατφόρμες θα έρθει. Ωστόσο, ο περσινός τίτλος είχε κυκλοφορήσει στα PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch, επομένως πιθανότατα να μην υπάρξει κάποια αλλαγή.