GTA 6: Η ηθοποιός που ακούγεται ότι θα παίξει την πρωταγωνίστρια έσπασε τη σιωπή της

Μετά το βομβαρδισμό με μηνύματα από την κοινότητα
04 Ιουλίου 2023 22:01
GTA 6: Η ηθοποιός που ακούγεται ότι θα παίξει την πρωταγωνίστρια έσπασε τη σιωπή της

Όπως είχαμε μάθει από την τεράστια διαρροή που είχε λάβει χώρα πέρυσι το Σεπτέμβριο, το GTA 6 θα αφηγηθεί την ιστορία ενός ζευγαριού ληστών, του Jason και της Lucia, η οποία θα είναι μάλιστα η πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια του franchise.

Αν και ποτέ δεν είχε επιβεβαιωθεί ποιοι ηθοποιοί θα δανείσουν τις φωνές τους και τις φυσιογνωμίες τους στους δύο χαρακτήρες, η κοινότητα άρχισε να πιστεύει τελευταία πως το ρόλο της Lucia έχει αναλάβει η Leslie Lluvet. Συγκεκριμένα, διάφορα μεγάλα accounts στο Twitter ξεκίνησαν να επισημαίνουν πως το πρόσωπό της μοιάζει πολύ με την χαρακτήρα, αφού έχει «ίδια μάτια, μύτη και στόμα».

Η ομοιότητα της κουβανέζας ηθοποιού με την Lucia άρχισε να κεντρίζει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να επισημαίνουν τη συμμετοχή και σε άλλες AAA gaming παραγωγές και ειδικότερα στο Far Cry 6. Κάπως έτσι, το όλο θέμα έγινε viral και δε χρειάστηκε πολύ για να αρχίσει ο βομβαρδισμός της με μηνύματα και σχόλια στις αναρτήσεις της στο Instagram, σε σημείο που η Leslie έκανε δηλώσεις. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της και αρνήθηκε πως έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στο άκρως αναμενόμενο παιχνίδι της Rockstar Games, λέγοντας:

"Με βομβαρδίζουν με μηνύματα για το νέο Grand Theft Auto παιχνίδι. Δεν είμαι η Lucia! Είμαι η Zenya από το Far Cry 6. Σταματήστε ρε άνθρωποι να μου στέλνετε μηνύματα lol."

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ούτε η Leslie Lluvet είναι η Lucia του GTA 6 και η κοινότητα θα πρέπει να συνεχίσει την αναζήτηση. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο η Leslie να μπλοφάρει ή να απλά να αρνείται τις φήμες μέχρι να έρθει η επίσημη επιβεβαίωση. Για την ώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το εν λόγω συμβάν αποτελεί μια ακόμη ένδειξη του πόσο παθιασμένα περιμένει η κοινότητα το sequel του open world τίτλου της Rockstar Games.