Η Blizzard αποκάλυψε την τιμή των εισιτηρίων της BlizzCon 2023

Ξεκινάει η προπώληση από τις αρχές Ιουλίου
30 Ιουνίου 2023 15:19
Η Blizzard αποκάλυψε την τιμή των εισιτηρίων της BlizzCon 2023

Η Blizzard έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την BlizzCon 2023 που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτόν τον Νοέμβριο. Η εταιρία ανέβασε την τιμή των εισιτηρίων και αυτή τη φορά, το πιο απλό εισιτήριο κοστίζει $299, ενώ το Portal Pass που δίνει πρόσβαση σε περισσότερα προνόμια κοστίζει $799.

Πρόκειται για μία αύξηση τιμής, αφού στην τελευταία BlizzCon με παρουσία κοινού, που έγινε το 2019, τα εισιτήρια κυμαίνονταν στα $230 και $550 για το Portal Pass. Η Blizzard δήλωσε ότι όποιος αγοράσει το απλό εισιτήριο με την ονομασία “General Admission” θα έχει πρόσβαση σε όλες τις αίθουσες, πρώιμη πρόσβαση στο κατάστημά της, in-game περιεχόμενο σε παιχνίδια της, καθώς και ένα σακίδιο.

Από την άλλη, όποιος προμηθευτεί το Portal Pass των $799, τότε θα έχει όλα τα παραπάνω, αλλά και πρόσβαση σε μία ιδιωτική αίθουσα και συναντήσεις με διάφορους developers, πρώιμη πρόσβαση κ.α.

Η πώληση των εισιτηρίων θα χωριστεί σε δύο μέρη και το “wave 1” θα ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου, ενώ το “wave 2” στις 22 Ιουλίου. Θα υπάρξει και ένα ειδικό livestream, όπου ο καθένας θα μπορεί να παρακολουθήσει το event χωρίς κάποια χρέωση, αν και θα υπάρχει και ένα ψηφιακό εισιτήριο που θα προσφέρει early access σε merch, in-game περιεχόμενο και άλλα. Η τιμή του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Συνεχίζοντας, η Blizzard δήλωσε ότι στόχος της είναι να γίνει η εκδήλωση πιο βιωματική από ποτέ και λέει ότι οι fans που θα βρεθούν εκεί θα πρέπει να περιμένουν θεματικούς χώρους από τα παιχνίδια της και όχι μόνο. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν διάφορα πάνελ με developers και να μάθουν για τα επερχόμενα projects της Blizzard.

Το BlizzCon 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 4 Νοεμβρίου στο Convention Center στο Anaheim.

Η Blizzard είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η BlizzCon θα επιστρέψει στο Convention Center στο Anaheim στις 3-4 Νοεμβρίου. Οι παίκτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού που κάνει το BlizzCon υπέροχο.

Είτε έρχεστε για να δείτε τους διαδικτυακούς σας φίλους ή ανυπομονείτε να μάθετε τι θα ακολουθήσει στα παιχνίδια μας, η BlizzCon είναι για εσάς. Είναι η κοινότητα που έκανε πάντα αυτή την εκδήλωση τόσο ξεχωριστή και ανυπομονούμε να σας δούμε όλους ξανά.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.