Δείτε νέα gameplay πλάνα από το Armored Core VI: Fires of Rubicon της FromSoftware

Έντονη δράση υπόσχεται το Armored Core 6: Fires of Rubicon
29 Ιουνίου 2023 19:41
Δείτε νέα gameplay πλάνα από το Armored Core VI: Fires of Rubicon της FromSoftware

Η Bandai Namco έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο από το νέο παιχνίδι της FromSoftware (Elden Ring, Dark Souls, Blooborne κ.α.). Γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ότι η ιαπωνική εταιρία ετοιμάζει το Armored Core VI: Fires of Rubicon και το νέο βίντεο θέλει να σας δώσει μια πλήρη ματιά στους gameplay μηχανισμούς του.

Το Armored Core VI: Fires of Rubicon είναι ένα third-person shooter παιχνίδι που θα συνεχίσει τη θρυλική σειρά της εταιρίας που ξεκίνησε το 1997, αλλά είχε μείνει στον πάγο για σχεδόν μία δεκαετία.

Ζήστε την 3D εμπειρία δράσης από τη νέα γενιά του Armored Core λέει η Bandai Namco στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο διαρκεί 4:38 λεπτά και θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά στο ρομπότ που θα χειρίζεστε, στις πίστες, καθώς και στους gameplay μηχανισμούς, όπως είναι το combat κ.α.

Δείτε το βίντεο:

 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα πάρετε τον έλεγχο ενός πιλότου mech και το παιχνίδι υπόσχεται τεράστιες και γρήγορες μάχες με close-range melee attacks, με νέους μηχανισμούς όπως είναι το Stagger και φυσικά, τεράστια και δύσκολα bosses.

Στο Armored Core VI θα δείτε μια νέα ιστορία που διαδραματίζεται στην πλανήτη Rubicon, όπου ανακαλύφθηκε μια νέα ισχυρή πηγή ενέργειας που ονομάζεται “Coral”. Το Coral έχει ήδη προκαλέσει τεράστιες καταστροφές, αλλά τα φουτουριστικά megacorps παίρνουν τον έλεγχο για να το πολεμήσουν.

To Armored Core VI: Fires of Rubicon θα γίνει διαθέσιμο τον Αύγουστο για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.com.