Star Wars Eclipse: Φήμη για το πότε θα κυκλοφορήσει ο τίτλος της Quantic Dream

Και καλό είναι να κάνετε υπομονή
29 Ιουνίου 2023 19:04
Star Wars Eclipse: Φήμη για το πότε θα κυκλοφορήσει ο τίτλος της Quantic Dream

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί φήμες για το πότε αναμένεται το αρκετά ενδιαφέρον Star Wars Eclipse, το πρώτο Star Wars παιχνίδι δια χειρός της Quantic Dream.

Τώρα μέσα από το Insider Gaming και τις πηγές που επικαλείται μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για το παράθυρο κυκλοφορίας που στοχεύει για τον εν λόγω τίτλο, η εταιρία δημιουργός των Beyond: Two Souls και Detroit: Become Human. Οι πηγές λένε ότι το Star Wars Eclipse αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2026, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται περαιτέρω καθυστέρηση. 

Πρόκειται για πηγές του Insider Gaming που στο παρελθόν έχουν επαληθευτεί και αναφέρονται ξανά στα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το γαλλικό στούντιο στην πρόσληψη νέων εργαζομένων, μετά τις κατηγορίες περί τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος, υπερωριών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων. 

Λέγεται ότι λόγω της μεγάλης κλίμακας που θα έχει το Star Wars Eclipse αλλά και των εσωτερικών προβλημάτων που πρέπει να επιλύσει η Quantic Dream, τότε ίσως και να μεταφερθεί η κυκλοφορία του για μετά το 2027.

Το Eclipse θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα διαδραματίζεται στην εποχή του The High Republic, τότε που η Republic και το Jedi Order βρίσκονταν στο ζενίθ τους. "Αυτά τα βασικά περιλαμβάνουν μια πολύ δυνατή ιστορία, πολύ δυνατούς χαρακτήρες, πολλαπλούς playable χαρακτήρες, και φυσικά, να δώσουμε τη δυνατότητα στους παίκτες, μέσα από τις πράξεις και τις αποφάσεις τους να αλλάξουν το πώς εξελίσσεται η ιστορία." είχε δηλώσει παλιότερα ο επικεφαλής της Quantic Dream, Guillaume de Fondaumiere

Τα υπόλοιπα υπό ανάπτυξη Star Wars παιχνίδια: 

  • Star Wars: Outlaws - Ubisoft Massive
  • Amy Hennig’s Game – Skydance Media
  • Untitled FPS – Respawn Entertainment
  • Star Wars: Eclipse – Quantic Dream
  • Knights of the Old Republic Remake – Saber Interactive
  • Star Wars: Hunters – Zynga
  • Untitled Strategy Game – Respawn Entertainment