Star Wars: Outlaws - Πρώτα εντυπωσιακά gameplay πλάνα από το πολλά υποσχόμενο παιχνίδι

Η πρώτη open-world Star Wars περιπέτεια έρχεται!
12 Ιουνίου 2023 21:38
Star Wars: Outlaws - Πρώτα εντυπωσιακά gameplay πλάνα από το πολλά υποσχόμενο παιχνίδι

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε να κλείσει την παρουσίασή του Ubisoft Forward 2023 η γαλλική εταιρία, καθώς παρουσιάστηκε το πρώτο και άκρως εντυπωσιακό gameplay του Star Wars: Outlaws. Πρόκειται για τον νέο Star Wars παιχνίδι της Massive Entertainment που αναπτύσσει μαζί με την Lucasfilm Games, το οποίο "τρέχει" χάρη στη Snowdrop Engine της εταιρίας και προσφέρει ένα φοβερό οπτικό αποτέλεσμα. 

Στα gameplay πλάνα που κράτησαν πάνω από 10 λεπτά είδαμε ωμό gameplay, με τη Vess να χρησιμοποιεί stealth τακτικές και μηχανισμούς cover shooter που θύμισαν κάτι από το Uncharted αλλά και το αδικοχαμένο "Star Wars 1313". Όσο προχωρούσε το gameplay και η Vess εξουδετέρωνε τους κακοποιούς, μάθαμε ότι θα ελέγχετε τον Nix σαν pet για να επιτίθεται εκ μέρους σας. Μετά τη βλέπουμε να ανεβαίνει σε ένα speeder και να γίνεται ένα κυνηγητό σε μια ερημώδης περιοχή, όπου θύμισε κάτι από Red Dead αλλά σε Star Wars σκηνικό.

Συναντά, έπειτα, σε ένα μπαρ μια αξιωματικό της Αυτοκρατορίας μόνο που η συνάντησή τους ήταν επεισοδιακή. Έτρεξε αμέσως για την έξοδο και είδαμε να χρησιμοποιείται ένα grappling hook, που θα βοηθάει στην πλοήγηση εντός του κόσμου. Αμέσως μετά έτρεξε για το διαστημόπλοιό της και εμφανίστηκε στην οθόνη ένα wanted σύστημα στα πρότυπα των Grand Theft Auto. Αφού απέδρασε και βγήκε από την ατμόσφαιρα του πλανήτη, όμως, το gameplay δε σταμάτησε και συνεχίστηκε αδιάκοπα με μάχες και κυνηγητά στο διάστημα, έως ότου ξέφυγε εντελώς μπαίνοντας σε ταχύτητα φωτός -μια κλασική κίνηση scoundrel από το Star Wars. 

Δείτε το 10 λεπτών gameplay του Star Wars: Outlaws

Tο "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi". Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess που μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5. 

Όπως ανέφερε ο director του τίτλου, Julian Gerighty, η Vess έχει βάλει στόχο να φέρει εις πέρας τη μεγαλύτερη ληστεία που είδε ποτέ ο υπόκοσμος του γαλαξία του Star Wars. Έτσι θα αναλάβετε συμβόλαια και bounties γεμάτα ρίσκο και κίνδυνο, ενώ θα αντιμετωπίσετε τόσο την Αυτοκρατορία όσο και ό,τι απόβρασμα έχει βγάλει το Outer Rim και όχι μόνο.

Ένα ακόμη βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο μετά το πέρας της παρουσίασης, μέσα από το οποίο συστηνόμαστε στην voice actress της Kay Vess, την ηθοποιό Humberly Gonzalez. Δείτε το παρακάτω:

Το Star Wars: Outlaws έρχεται το 2024 για τα Xbox Series X|S, PS5 και PC.