Μεταφέρεται για το 2016 το Star Fox Zero

Απολογείται για την απόφαση ο Miyamoto
18 Σεπτεμβρίου 2015 08:50
Μεταφέρεται για το 2016 το Star Fox Zero

Όπως ανακοίνωσε η Nintendo, η αποκλειστικότητα του Wii U, Star Fox Zero, η οποία αναμενόταν να κυκλοφορήσει αυτό το Νοέμβριο, έλαβε καθυστέρηση και πλέον αναμένεται το 2016.

Υπεύθυνος για την απόφαση είναι ο βασικός σχεδιαστής του παιχνιδιού, Shigeru Miyamoto, ο οποίος μετέφερε το εξής μήνυμα:

“Πήρα μια μεγάλη απόφαση την περασμένη εβδομάδα.

Εργαζόμασταν πάνω στο Star Fox Zero για το Wii U, με στόχο την κυκλοφορία του το τρέχον έτος. Παρόλο που θεωρούσαμε πως η ανάπτυξη προχωρούσε καλά, τώρα πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να εργαστούμε σε διάφορους τομείς, όπως η άνευ προηγουμένου ανακάλυψη που θέλουμε οι παίκτες να βιώσουν στο παιχνίδι με τη χρήση των δύο οθονών, η περαιτέρω βελτιστοποίηση του level design, καθώς και η τελειοποίηση του τόνου των cutscenes. Ενώ, έχουμε ήδη φτάσει στο στάδιο όπου θα ήταν τεχνικά δυνατό να κυκλοφορήσουμε τον τίτλο την περίοδο των διακοπών, θέλουμε να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι λίγο περισσότερο, έτσι ώστε οι παίκτες να είναι σε θέση να κατανοήσουν πιο εύκολα το νέο στυλ παιχνιδιού που προτείνουμε.

Για τους ανθρώπους που ανυπομονούσαν για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αυτή την εορταστική περίοδο, λυπάμαι πολύ.

Το Star Fox Zero πρόκειται να φέρει νέες εμπειρίες που θα το τοποθετήσουν πολύ μακριά από το πλαίσιο που θεσπίστηκε με το Star Fox 64. Όλα τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης κάνουμε το καλύτερο, έτσι ώστε το τελικό προϊόν να μην προδώσει τις προσδοκίες σας. Και το παιχνίδι δεν θα καθυστερήσει για πολύ καιρό - έχουμε στόχο να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι στο πρώτο τετράμηνο του 2016. Παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις.”