Η Blizzard ξεκαθάρισε την κατάσταση για τα πιο σπάνια αντικείμενα του Diablo IV

Είναι 6 στο σύνολο
27 Ιουνίου 2023 14:22
Η Blizzard ξεκαθάρισε την κατάσταση για τα πιο σπάνια αντικείμενα του Diablo IV

Οι περισσότεροι hardcore παίκτες του Diablo IV και του franchise γενικότερα έχουν ως κεντρικό σκοπό να βρουν τα πιο σπάνια αντικείμενα για τον χαρακτήρα τους, έτσι ώστε να ανεβάσουν τη δύναμή τους. Εκτός από τα σπάνια αντικείμενα και τα Legendary, το 4ο κεφάλαιο της σειράς έχει κάποια εξαιρετικά σπάνια items, που τα αποκαλεί η Blizzard “ultra rare”.

Όπως φαντάζεστε, αυτά τα αντικείμενα δεν πέφτουν πολύ εύκολα και ένα από αυτά είναι το Harlequin Crest που δίνει +4 ranks σε όλα τα skills του χαρακτήρα. Υπάρχουν διάφορα αντικείμενα που ακόμα δεν τα έχουν τύχει οι παίκτες του Diablo IV και τώρα, ο Adam Jackson, ο οποίος είναι lead class designer στο παιχνίδι, έδωσε κάποιες πληροφορίες για τα ultra rare αντικείμενα.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Γεια σας! Ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποιες λεπτομέρειες για τα πιο σπάνια και unique αντικείμενα του Diablo IV.

  1. Αυτά πέφτουν από εχθρούς άνω των 85 level
  2. Πέφτουν από οπουδήποτε μπορείτε να βρείτε unique αντικείμενα και πέφτουν πάντα με 820 power
  3. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 ultra rare αντικείμενα στο παιχνίδι
  4. Είναι πραγματικά σπάνια!

Υπάρχουν σκηνές στο Diablo IV που λίγοι έχουν δει και μπορείτε να τις δείτε πατώντας εδώ. Την άποψή μας για το Diablo IV μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το Diablo IV είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.