Υπάρχουν σκηνές στο Diablo IV που λίγοι έχουν δει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το επιβεβαίωσε και η Blizzard
23 Ιουνίου 2023 16:09
Υπάρχουν σκηνές στο Diablo IV που λίγοι έχουν δει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αναφέρει ότι το Diablo IV έχει κάποιες σκηνές που προβάλλονται κατά τη διάρκεια των credits. Και αυτό φαίνεται ότι το επιβεβαίωσε και ο Jamir Blanco της Blizzard, ο οποίος είναι artist διάφορων χαρακτήρων του παιχνιδιού.

Παρακαλούμε να διαβάσετε παρακάτω μόνο εάν έχετε ολοκληρώσει το campaign του Diablo IV.


Σύμφωνα με πληροφορίες του WoWHead, το Diablo IV έχει post-credits σκηνές που εμφανίζονται μόλις παίξουν τα γράμματα των credits, αλλά δεν τις βλέπουν όλοι οι παίκτες. Ωστόσο οι παίκτες δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που τις κάνει "trigger", αν και άλλοι λένε ότι έχει να κάνει με το πόσες φορές έχει ολοκληρώσει κάποιος ή σε ποιο επίπεδο δυσκολίας. Στην πραγματικότητα έχουν βρεθεί 4 διαφορετικές σκηνές που κατά τη διάρκειά τους εμφανίζονται διάφορες οντότητες από το lore του Diablo.

Οι σκηνές αυτές εμφανίζονται ως “jumpscare” και σε μία από αυτές υπάρχει ο Mephisto ο Lord of Hatred, ενώ σε μία άλλη μάλλον ο Lucion, ο γιος του Mephisto και αδερφός της Lilith. Είναι σκηνές, οι οποίες διαρκούν περίπου 1 δευτερόλεπτο. Ωστόσο πολλοί κατάφεραν να τραβήξουν μερικές εικόνες και τις έδωσαν στη δημοσιότητα, ενώ και ο ίδιος ο Blanco της Blizzard δήλωσε στο Twitter του ότι επιτέλους οι παίκτες άρχισαν να τις βλέπουν.

Η ανάρτηση του Jamir Blanco της Blizzard

Φαίνεται ότι οι παίκτες κατάλαβαν ότι υπάρχει post-credits βίντεο μέσα στο παιχνίδι μας!

Δείτε τις εικόνες που εμφανίζονται μετά τα credits:

Να σημειωθεί ότι μέσα στο site του WoWHead υπάρχουν όλα τα βίντεο με τις σκηνές.

Την άποψή μας για το Diablo IV μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το Diablo IV είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.