Επιτέλους, έχουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του απόκοσμου Fort Solis (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρη σε ένα νέο trailer με κεντρικό πρόσωπο τον Troy Baker
26 Ιουνίου 2023 23:51
Επιτέλους, έχουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του απόκοσμου Fort Solis (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και καιρό ακούγαμε ότι το Fort Solis έρχεται αλλά τώρα η Fallen Leaf και η Drakkar Games αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του απόκοσμου horror τίτλου. Την ανακοίνωση πραγματοποίησε με ένα αρκετά special trailer το οποίο προλόγισε ο Troy Baker, ο οποίος συμμετέχει στο λαμπρό cast του παιχνιδιού, υποδυόμενος τον Wyatt Taylor. 

Ο γνωστός voice actor των The Last of Us και Uncharted -μεταξύ πολλών άλλων- ανακοίνωσε ότι το Fort Solis θα κυκλοφορήσει για τα PS5 και PC στις 22 Αυγούστου. Στο Fort Solis στόχος είναι να επιβιώσετε για μια βραδιά στην ομώνυμη απομακρυσμένη αυτή βάση στο διάστημα και να αντέξετε μέχρι το χάραμα. 

Εκτός από ένα story driven και κινηματογραφικού επιπέδου campaign, η δομή του Fort Solis ξεδιπλώνεται σε τέσσερα κεφαλαία, που είτε μπορείτε να τα παίξετε ένα-ένα ή να τα bingeάρετε σαν μια σειρά στο Netflix, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί. Μάλιστα, τα γραφικά του τίτλου φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καθώς ενσωματώνουν την Unreal Engine 5.2, φέρνοντας άλλου επιπέδου λεπτομέρεια και animations προσώπου και σώματος. 

Δείτε το νέο trailer του Fort Solis: 

Τη φωνή του κεντρικού χαρακτήρα δανείζει ο Roger Clark, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός από το Red Dead Redemption II ως Arthur Morgan. Επιπροσθέτως, στο Fort Solis θα ακούσετε και την Julia Brown των The Last Kingdom και World on Fire. Η επίσημη σύνοψη του τίτλου αναφέρει: "Ανταποκρινόμενος σε μια ασυνήθιστη κλήση συναγερμού από μια απομακρυσμένη βάση εξόρυξης, ο Τζακ φτάνει στο σκοτεινό και έρημο Fort Solis. Καθώς οι προειδοποιήσεις για καταιγίδα πλησιάζουν, κατευθύνεται προς το εσωτερικό για να κάνει μια απέλπιδα επαφή. Καθώς η νύχτα μεγαλώνει, τα γεγονότα κλιμακώνονται, ξεφεύγουν από τον έλεγχο και το μυστήριο για το τι συνέβη στο πλήρωμα αρχίζει να αποκαλύπτεται. Η καταιγίδα πλησιάζει, περιορίζοντας τη διαφυγή του Τζακ, ο οποίος προσπαθεί να αντέξει μέχρι να έρθει το πρωί."

Ο director του τίτλου, James Tinsdale, δήλωσε ότι εμπνεύστηκε από διάφορες ταινίες όπως το "Moon", το "Sunshine" και το "Solaris".

Η ομάδα μας ήθελε να απαθανατίσει το συναίσθημα της μοναξιάς, της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας. Ελπίζουμε ότι αυτό το νέο trailer θα σας προσφέρει μια μικρή γεύση από τον απόκοσμο τόνο του παιχνιδιού.

Αν και προς το παρόν η κυκλοφορία του στις κονσόλες γίνεται αποκλειστικά στο PlayStation 5, οι developers έχουν δηλώσει ότι αργότερα σκοπεύουν να το φέρουν στα Xbox Series X|S. 

Το Fort Solis αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου 2023 στα PS5 και PC.