Το Diablo 4 “έπεσε” καθώς η Blizzard αντιμετωπίζει DDoS επίθεση (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Όποιος ανοίξει το Battle.Net της εταιρίας του εμφανίζεται το μήνυμα
25 Ιουνίου 2023 18:33
Το Diablo 4 “έπεσε” καθώς η Blizzard αντιμετωπίζει DDoS επίθεση (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Φαίνεται ότι η Blizzard έλυσε το θέμα με τους server της, καθώς το ειδικό μήνυμα έχει φύγει πλέον από το Battle.Net.


(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι η Blizzard αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τους servers του Diablo 4 και άλλων παιχνιδιών της, αφούαποκάλυψε ότι δέχτηκε επίθεση DDoS. Όποιος ανοίγει τώρα την εφαρμογή Battle.Net εμφανίζεται ένα συγκεκριμένο μήνυμα, με την εταιρία να λέει ότι ερευνά αυτό το πρόβλημα.

Η επίθεση DDoS εμποδίζει πάρα πολλούς χρήστες να συνδεθούν στο Diablo 4, στο World of Warcraft και σε άλλα παιχνίδια, με την Blizzard να επισημαίνει ότι: “επί του παρόντος διερευνάμε ένα ζήτημα που επηρεάζει τους authentication servers και αυτό το ζήτημα μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχημένες ή αργές προσπάθειες σύνδεσης από τους χρήστες.

Η δημοσίευση έγινε στις 16:00 ώρα Ελλάδος στο Twitter της Blizzard και μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο δεν έχει διορθωθεί το ζήτημα. Λίγη ώρα μετά, η εταιρία παραδέχτηκε ότι πρόκειται για DDoS επίθεση που προκαλεί αργή σύνδεση ή γενικότερα προβλήματα.

Υπάρχουν σκηνές στο Diablo IV που λίγοι έχουν δει και μπορείτε να τις δείτε πατώντας εδώ. Την άποψή μας για το Diablo IV μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το Diablo IV είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.