Παίκτες βρήκαν μνημείο του Lance Reddick μέσα στο Horizon Forbidden West: Burning Shores (ΦΩΤΟ)

Μάλλον προστέθηκε πρόσφατα
23 Ιουνίου 2023 16:34
Παίκτες βρήκαν μνημείο του Lance Reddick μέσα στο Horizon Forbidden West: Burning Shores (ΦΩΤΟ)

Οι παίκτες του Horizon Forbidden West βρήκαν ένα μνημείο στο DLC του παιχνιδιού με το όνομα του Lance Reddick, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Όπως μεταφέρει το Push Square, χρήστης του Reddit με την ονομασία Sfaij, μοιράστηκε μία εικόνα από το Burning Shores expansion του Horizon Forbidden West, στην οποία φαίνεται ένα μνημείο στο όνομα του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο.

Το μνημείο βρίσκεται στο πρώτο νησί που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος στο Burning Shores και «κοιτάζει» απέναντι την πινακίδα του Hollywood. Σύμφωνα με τους παίκτες, αυτό το μνημείο δεν υπήρχε εκεί στο παρελθόν και φαίνεται ότι μπήκε μαζί με το πρόσφατο update 1.26 που κυκλοφόρησε στις 20 Ιουνίου.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Lance Reddick βρισκόταν στο cast των Horizon και υποδυόταν τον Sylens. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο κοινό για τους ρόλους του στα Horizon, John Wick, Destiny, The Wire και άλλα projects. Πρόσφατα ο Reddick έπαιξε και στη σειρά Resident Evil του Netflix.

Ο Θέμης Μπολτσής, ο οποίος είχε αναλάβει το review του Burning Shores είχε πει μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Burning Shores είναι λίγο ακόμη Horizon Forbidden West, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχουν διάφοροι νέοι εχθροί, μερικές ευπρόσδεκτες νέες gameplay προσθήκες και ένας νέος χάρτης για εξερεύνηση. Η διάρκεια του κυμαίνεται κοντά στις 6 ώρες για τις βασικές αποστολές, οι οποίες είναι αρκετά εντυπωσιακές, με το τελικό boss να είναι αυτό που κλέβει αναμφίβολα την παράσταση. Συνολικά, μιας και η ιστορία του είναι μεν σημαντική, αλλά όχι απολύτως απαραίτητη για τη συνέχεια του franchise, το αν αξίζει να επενδύσετε το χρόνο σας εξαρτάται από το πόσο σας άρεσε το βασικό παιχνίδι. Αν λατρέψατε το Forbidden West και θέλετε να σας πέσουν ξανά τα σαγόνια με τα γραφικά της Decima Engine, το μετά αποκαλυπτικό Λος Άντζελες σας περιμένει!

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το expansion του Horizon II πατώντας εδώ.

Το Horizon Forbidden West κυκλοφορεί για PS4 και PS5.