Ο Todd Howard της Bethesda μοιράστηκε νέες πληροφορίες για το Starfield

Μίλησε και για τα 30FPS στα Xbox Series X|S
22 Ιουνίου 2023 20:53
Ο Todd Howard της Bethesda μοιράστηκε νέες πληροφορίες για το Starfield

Η Todd Howard της Bethesda βρέθηκε καλεσμένος στο Kind Funny Games και έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για το Starfield, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά, ο δημιουργός δήλωσε ότι το Starfield θα έχει mode για να μεγαλώνει ο παίκτης τη γραμματοσειρά ή αλλιώς τα font, και αυτό θεωρεί πως είναι πολύ σημαντικό σε ένα RPG παιχνίδι, όπου υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα προς ανάγνωση. Δήλωσε επίσης ότι τα παιχνίδια πρέπει να έχουν μια τέτοια λειτουργία ειδικά εάν κάποιος παίζει σε handheld συσκευές. Ο Howard ρωτήθηκε εάν το Starfield θα είναι συμβατό με το Steam Deck, αλλά είπε ότι η Bethesda θα δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό αργότερα.

Ο Todd Howard συνέχισε λέγοντας ότι το Starfield δεν έχει πλάσματα τα οποία θα μπορούν οι παίκτες να κάνουν mount, αλλά στο traversal θα βοηθάει το boost pack.

Το έχουμε δει με άλλα παιχνίδια μας, θέλουμε να σχεδιάσουμε παιχνίδια που θα αισθάνεται καλά ο παίκτης όταν περπατάει. Ωστόσο, εδώ έχουμε και το boost pack, το οποίο έχουμε δείξει σε βίντεο και έχει διάφορα skills, οπότε λειτουργεί κάπως σαν όχημα. Είναι πολύ διασκεδαστικό και μπορείς ουσιαστικά να «πετάξεις» ειδικά σε πλανήτες με χαμηλή βαρύτητα είναι πραγματικά κάτι ιδιαίτερο.

Ο Howard ρωτήθηκε εάν το Starfield θα έχει και ραδιοφωνικούς σταθμούς με εκείνον να λέει ότι υπάρχει ένας σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Ο δημιουργός ρωτήθηκε επίσης και για την απόφαση της Bethesda να κλειδώσει στα 30FPS το Starfield στα Xbox Series X και Xbox Series S. Εκείνος δήλωσε τα εξής:

Ποτέ δεν κοιτάξαμε να αφαιρέσουμε κάποια χαρακτηριστικά (για να ανέβουν τα FPS), εστιάσαμε να τα παρέχουμε όλα. Θέλαμε συνέπεια. Το παιχνίδι τρέχει τέλεια. Προφανώς και έχουμε δει άλλα παιχνίδια που προσφέρουν performance mode και κλίνουμε προς τη συνοχή. Μιλάμε με τους fans μας και τους ακούμε, οπότε νιώθουμε υπέροχα, η αίσθηση του παιχνιδιού είναι υπέροχη στα χέρια.

Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να φαίνεται, αλλά και για να το αισθάνεστε καλύτερα στο χέρι σας. Όπως το motion blur και το πόσο γρήγορα ανανεώνεται ή αντιδρά το παιχνίδι στο χειριστήριο, όλα αυτά έχουν σημασία και μπορώ ειλικρινά να πω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι μας όσον αφορά την αίσθηση στα χέρια.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Todd Howard παρακάτω:

Το Starfield αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αποκλειστικά στις Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Windows Store στις 6 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.