Η λατρεμένη Batman τριλογία έρχεται στο Nintendo Switch

Δείτε το πρώτο trailer απευθείας από το Nintendo Direct
21 Ιουνίου 2023 19:46
Η λατρεμένη Batman τριλογία έρχεται στο Nintendo Switch

Οι Nintendo fans θα μπορούν σύντομα να απολαύσουν τις definitive εκδόσεις των αναγνωρισμένων Batman παιχνιδιών της Rocksteady στο Switch τους. Συγκεκριμένα, η συλλογή Batman: Arkham Trilogy ήταν μια από τις ανακοινώσεις που φιλοξένησε το σημερινό Nintendo Direct της 21 Ιουνίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Η συλλογή περιλαμβάνει το Batman: Arkham Asylum, το Arkham City και το Arkham Knight, μαζί με όλα τα DLCs που είχαν κυκλοφορήσει για το κάθε παιχνίδι. Έτσι, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τη σκοτεινή και ζοφερή Gotham City, να πολεμήσουν εμβληματικούς κακούς όπως ο Joker και ο The Riddler και να χρησιμοποιήσουν το Batmobile ως το βασικό νέο μηχανισμό του Arkham Knight.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Batman τριλογία της Rocksteady εμφανίζεται στο Nintendo Switch, αλλά όχι η πρώτη φορά που κάποιο παιχνίδι της σειράς κυκλοφορεί σε πλατφόρμες της Nintendo, καθώς το Arkham City είχε μια ειδική έκδοση για το Wii U. Για την ιστορία, η εν λόγω τριλογία θεωρείται ευρέως ως μια από τις καλύτερες σειρές superhero παιχνιδιών που δημιουργήθηκαν ποτέ, συνδυάζοντας το stealth, με ένα εθιστικό combat σύστημα με τρομερή ροή και μια καθηλωτική ιστορία.

Το trailer της συλλογής για το Switch έδειξε ένα μοντάζ με πλάνα από όλη την τριλογία, τονίζοντας τις διαφορετικές τοποθεσίες, τους εχθρούς, τους συμμάχους και τα gadgets που θα συναντήσει ο Batman. Η τελικά ημερομηνία κυκλοφορίας της συλλογής δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά το πακέτο αναμένεται κάποια στιγμή το φθινόπωρο.