Νέο studio από πρώην developers του The Witcher 3: Wild Hunt

Με στόχο μία νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό των RPGs
17 Σεπτεμβρίου 2015 08:39
Νέο studio από πρώην developers του The Witcher 3: Wild Hunt

Ένα νέο studio ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από πρώην developers του The Witcher 3: Wild Hunt και συγκεκριμένα από τους Chris Hardwick και Dan Cordell. Τα δύο αυτά πρώην μέλη της CD Projekt Red έχουν ανοίξει την εταιρία Wickerman Games από τον Φεβρουάριο αλλά δεν ήθελαν να αποκαλύψουν τα σχέδια τους εδώ και καιρό μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, ο λόγος που ακολούθησαν αυτό το μονοπάτι είναι διότι θέλουν να προσεγγίσουν με ένα νέο τρόπο το σχεδιασμό των RPG παιχνιδιών. Παρακάτω θα βρείτε τις δηλώσεις τους μεταφρασμένες από εμάς. 

"Έχουμε μία όχι και τόσο υγιής εμμονή με τα pen and paper RPGs και θα θέλαμε να σμίξουμε όλους τους λόγους που αγαπάμε τους υπολογιστές με τους λόγους που αγαπάμε τα pen and paper RPGs. Το concept του δυναμικού storyteling και το να δώσουμε στον παίκτη όσο ελευθερία επιτρέπει το σετ κανόνων είναι αυτό που θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε εδώ στην Wickerman Games. Τοποθετώντας απλά συστήματα το ένα πάνω στο άλλο έτσι ώστε να επιτρέψουμε για ένα πραγματικά επιφανειακό gameplay."

Τέλος, οι Chris Hardwick και Dan Cordell ανέφεραν πως σκοπεύουν να κρατήσουν ενήμερους τους fans κατά την διάρκεια της ανάπτυξης του πρώτου παιχνιδιού τους όταν ανακοινωθεί και πως θα συνεχίσουν την υποστήριξη του με δωρεάν επιπρόσθετο περιεχόμενο.

Tags: