Η Blizzard αποκάλυψε πόσα εκατομμύρια έβγαλε από το Diablo IV μέσα σε λίγες μέρες

Πολύ καλή η πορεία του τίτλου
13 Ιουνίου 2023 11:34
Η Blizzard αποκάλυψε πόσα εκατομμύρια έβγαλε από το Diablo IV μέσα σε λίγες μέρες

Το Diablo IV κυκλοφόρησε από την Blizzard στις αρχές του Ιουνίου και όπως όλα δείχνουν, ο RPG τίτλος είχε ένα εντυπωσιακό launch. Πρόσφατα είχε δηλώσει η εταιρία ότι το Diablo IV είναι το πιο γρήγορο σε πωλήσεις παιχνίδι στην ιστορία της και τώρα έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Blizzard ανακοίνωσε με ένα δελτίο Τύπου ότι το Diablo IV είχε 666 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες από την κυκλοφορία του. Να σημειωθεί επίσης, ότι η Blizzard χρησιμοποιεί ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τις 6 Ιουνίου και όχι τις 2 Ιουνίου που έγινε διαθέσιμο μέσω early access για εκείνους που είχαν προμηθευτεί την Ultimate Edition.

Επιπροσθέτως, αυτά είναι τα μοναδικά νούμερα που μοιράστηκε η εταιρία και αυτό σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε πόσα ακριβώς αντίτυπα-τεμάχια πούλησε το Diablo IV σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Οι δηλώσεις της Blizzard έχουν ως εξής:

Το Diablo IV είχε το μεγαλύτερο άνοιγμα (launch) στην ιστορία της Blizzard, ξεπερνώντας τα 666 εκατομμύρια σε πωλήσεις παγκοσμίως σε πέντε ημέρες μετά την κυκλοφορία του στις 6 Ιουνίου. Το νέο κεφάλαιο της σειράς Diablo είναι και το παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της Blizzard.

Diablo 4: Οι 1000 καλύτεροι παίκτες θα μείνουν για πάντα στην ιστορία!

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς επιστρέφουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Η Blizzard αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες το πιο δημοφιλές class του Diablo IV και μπορείτε να μάθετε ποιο είναι αυτό πατώντας εδώ.

Το Diablo IV κυκλοφορεί σε PC, Xbox και PlayStation κονσόλες.