Η Blizzard αποκάλυψε το πιο δημοφιλές class του Diablo IV

Τι προτιμάει ο περισσότερες κόσμος;
09 Ιουνίου 2023 18:04
Η Blizzard αποκάλυψε το πιο δημοφιλές class του Diablo IV

Το Diablo IV κυκλοφόρησε επίσημα στις 6 Ιουνίου για τις κονσόλες και το PC και η Blizzard μόλις αποκάλυψε το πιο δημοφιλές class. Πρόκειται για το class που επιλέγει περισσότερο ο κόσμος και το αποκάλυψε ο ίδιος ο επικεφαλής, Rod Fergusson.

Το 4ο κεφάλαιο της γνωστής RPG σειράς έγινε διαθέσιμο με πέντε διαφορετικά class. Τον Necromancer, τον Rogue, τον Druid, τον Sorcerer και τον Barbarian. Σύμφωνα λοιπόν με τον Fergusson της Activision Blizzard, το Sorcerer/Sorceress class είναι το πιο δημοφιλές class στο Diablo IV αυτή τη στιγμή.

Ψιτ! Δεν ζήτησα καμία άδεια για να το μοιραστώ μαζί σας, αλλά σκέφτηκα ότι θα είχε ενδιαφέρον τώρα. Το πιο δημοφιλές class στο Diablo IV είναι το Sorcerer/Sorceress class. Αλλά δεν το άκουσες από εμένα, σε περίπτωση που ρωτήσει κανείς από το PR ή το Marketing της Blizzard…

Ο μάγος στο Diablo IV έχει αρκετά διαφορετικά skills και μπορεί να παίξει με φωτιά, κεραυνό και πάγο ανάλογα το build που θα επιλέξει ο παίκτης. Είναι γρήγορος και κάνει αρκετό range damage. Οπότε αυτός είναι ίσως ο λόγος που οι περισσότεροι παίκτες διάλεξαν αυτό το class για να ξεκινήσουν.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς επιστρέφουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Το Diablo IV κυκλοφορεί σε PC, Xbox και PlayStation κονσόλες.