Ημερομηνία κυκλοφορίας και trailer για το Phantom Liberty expansion του Cyberpunk 2077

Η CD Projekt Red άνοιξε τα χαρτιά της
11 Ιουνίου 2023 21:02
Ημερομηνία κυκλοφορίας και trailer για το Phantom Liberty expansion του Cyberpunk 2077

Κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase event, ο Keanu Reeves βρέθηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το πρώτο μεγάλο expansion του Cyberpunk 2077, το Phantom Liberty. Η CD Projekt Red άνοιξε τα χαρτιά της και έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και πότε ακριβώς θα το πάρετε στα χέρια σας.

Το βίντεο ξεκίνησε με τον Johnny, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Reeves, ο οποίος έχει αναλάβει μια νέα αποστολή μαζί με τον-την πρωταγωνιστή-πρωταγωνίστρια του Cyberpunk, V. Φυσικά, όπως είχε γίνει γνωστό, στο expansion θα βρίσκεται και ο διάσημος ηθοποιός, Idris Elba.

Η λεζάντα του επίσημου trailer αναφέρει:

Επιστρέψτε ως cyber-enhanced μισθοφόρος V και ξεκινήστε μια νέα αποστολή κατασκοπείας και ίντριγκάς για να σώσετε τον πρόεδρο της NUSA. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσετε;

Στο "Phantom Liberty" θα πρωταγωνιστεί ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός Idris Elba στο ρόλο του FIA Agent, Solomon Reed, ενώ θα επιστρέψει ο Keanu Reeves ως Johnny Silverhand.  Αξίζει να αναφερθεί ότι το εν λόγω expansion αφήνει πίσω τις εκδόσεις των PS4 και Xbox One του Cyberpunk 2077, καθώς θα κυκλοφορήσει μόνο για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς.

Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S.