Poster του Diablo IV στη Νέα Υόρκη έγινε viral! (ΕΙΚΟΝΑ)

Ούτε προγραμματισμένο να το είχε η Blizzard
09 Ιουνίου 2023 16:53
Poster του Diablo IV στη Νέα Υόρκη έγινε viral! (ΕΙΚΟΝΑ)

Όπως σας ενημερώσαμε, «απόκοσμες εικόνες», όπως χαρακτηρίστηκαν από πολλούς κατοίκους, αντίκρισαν στην Νέα Υόρκη τις τελευταίες ώρες, καθώς ο ουρανός βάφτηκε δίχως καμία υπερβολή πορτοκαλί. Ο λόγος είναι ένα πελώριο νέφος καπνού που πνίγει την πόλη λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών στον γειτονικό Καναδά.

Οι συνθήκες αυτές έκαναν, λοιπόν, έκαναν μια διαφήμιση του Diablo IV να γίνει viral. Συγκεκριμένα, έπειτα από χρόνια αναμονής, το νεότερο κεφάλαιο του λατρεμένου franchise έφτασε επιτέλους στα χέρια των παικτών στις 6 Ιουνίου. Θέλοντας να προωθήσει τον τίτλο, η Activision Blizzard είχε νοικιάσει ένα μεγάλο billboard σε κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης που έλεγε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες στην κόλαση, Νέα Υόρκη».

Αναμενόμενα, ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι και τουρίστες άρχισαν να παρατηρούν την απίστευτη σύμπτωση, αφού ήταν λες και ο ουρανός έγινε επίτηδες πορτοκαλί από τη marketing ομάδα της Blizzard για το ντεμπούτο του παιχνιδιού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε διάφορες δημοσιεύσεις στα social media για την διαφήμιση που έγινε viral.

Για την ιστορία, οι τοπικές αρχές εξέδωσαν ειδική προειδοποίηση στους κατοίκους της Νέας Υόρκης και των συνοικιών της να προσέχουν και ειδικά όσους αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα να μείνουν στα σπίτια τους. Η ποιότητα του αέρα λέγεται ότι είναι χειρότερη και από την 11η Σεπτεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που καρτέρευσαν οι Δίδυμοι Πύργοι.