Banishers: Ghosts of New Eden - Τα πρώτα gameplay πλάνα σας ετοιμάζουν για κυνήγι πνευμάτων

Δείτε τη νέα παρουσίαση του τίτλου της Dontnod Entertainment
09 Ιουνίου 2023 10:10
Banishers: Ghosts of New Eden - Τα πρώτα gameplay πλάνα σας ετοιμάζουν για κυνήγι πνευμάτων

Η Dontnod Entertainment, γνωστοί και ως δημιουργοί των "Life is Strange" και "Vampyr" έδωσαν το παρών στο Summer Game Fest 2023, μαζί με την publisher εταιρία, Focus Interactive, λόγω του νέου παιχνιδιού που ετοιμάζουν με τίτλο "Banishers: Ghosts of New Eden", το οποίο αναμένεται στα τέλη του 2023. 

Στο πλαίσιο του event δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer για να ετοιμάσει του παίκτες για έντονο κυνήγι πνευμάτων και φαντασμάτων, ενώ παικτικά φαίνεται να έχει ένα σύστημα μάχης αλά God of War (2018) μόνο που εδώ προστίθενται τα ξόρκια που εκτοξεύει ο κεντρικός χαρακτήρας. Στο Banishers έχουμε ένα δίδυμο πρωταγωνιστών τον Red και την Antea, όπου ο ένας προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στον άλλον, μόνο που τους χωρίζει ο κόσμος των ψυχών, καθώς η Antea φαίνεται πως είναι ένα πνεύμα. 

Τα χαρακτηριστικά αφηγηματικά στοιχεία της Dontnod είναι εδώ καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε επιλογές που θα καθορίσουν την έκβαση της ιστορίας. 

Παράλληλα ανακοινώθηκε και μια συλλεκτική του έκδοση που θα περιλαμβάνει τον τίτλο (με ξεχωριστό cover art), ένα 128-σέλιδο artbook, ένα steelbook, δύο δαχτυλίδια Banishers, και ένα εντυπωσιακό 24 εκ. αγαλματίδιο των πρωταγωνιστών Red και Antea. 

Το Banishers: Ghosts of New Eden αναμένεται προς τα τέλη του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC.