Οι fans ανακάλυψαν ότι ο Ezio θα επιστρέψει σε νέο Assassin's Creed, αλλά μην χαρείτε πολύ

Αποκωδικοποιήθηκε το μυστικό της Ubisoft
08 Ιουνίου 2023 15:37
Οι fans ανακάλυψαν ότι ο Ezio θα επιστρέψει σε νέο Assassin's Creed, αλλά μην χαρείτε πολύ

Ναι, καλά διαβάσατε, η Ubisoft φαίνεται πως ετοιμάζεται να αφηγηθεί μια νέα ιστορία από τη ζωή του λατρεμένου χαρακτήρα των Assassin’s Creed παιχνιδιών, Ezio Auditore da Firenze.

Συγκεκριμένα, η παθιασμένη κοινότητα των Assassin’s Creed κατάφερε να αποκωδικοποιήσει τις πληροφορίες που είχε κρύψει η ίδια η Ubisoft σε μια σειρά από μυστηριώδη teasers. Αναλυτικότερα, τμήματα δεδομένων γραμμένα σε binary βρέθηκαν σε μια προωθητική εικόνα για το επερχόμενο Assassin's Creed Nexus και φαίνεται να αντιστοιχίζονται σε πληροφορίες που αφορούν τρεις ήδη γνωστούς χαρακτήρες του franchise.

Οι εν λόγω ημερομηνίες είναι η χρονιά 458 π.Χ., η 24η Ιουνίου του 1459 και η 4η Απριλίου του 1756. Σε περίπτωση που τα νούμερα δε σας λένε κάτι έτσι, πρόκειται για τις ημερομηνίες γέννησης της Κασσάνδρας από το Assassin's Creed Odyssey, του Ezio Auditore da Firenze από το Assassin’s Creed 2 και του Connor από το Assassin’s Creed 3.

Όπως επισημαίνει η ανάρτηση του λογαριασμού Access The Animus στο Twitter, το Assassin's Creed Nexus μάλλον δε θα έχει έναν πρωταγωνιστή, αλλά τους προαναφερθέντες τρεις.

Σε αυτό το σημείο χρειάζεται όμως μια προειδοποίηση. Αν ενθουσιαστήκατε για κάποιο νέο παραδοσιακό Assassin's Creed με τον Ezio, καλό θα ήταν να κρατήσετε αυτή την ενέργεια για το Mirage. Το  Assassin's Creed Nexus είναι VR τίτλος που έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα μόνο για το Meta Quest 2 headset, στο πρόσφατο σχετικό event του Facebook.

Η Ubisoft δεν έχει αποκαλύψει τίποτα επίσημο για την πλοκή ή τους πρωταγωνιστές του, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει στο επερχόμενο Ubisoft Forward σόου που ετοιμάζει για τις 12 Ιουνίου.