Το Pikmin 4 έρχεται τον Ιούλιο και το νέο του trailer ετοιμάζει το έδαφος

Αποκαλύπτοντας μια από τις αλλαγές του sequel
06 Ιουνίου 2023 22:33
Το Pikmin 4 έρχεται τον Ιούλιο και το νέο του trailer ετοιμάζει το έδαφος

Μπορεί ακόμη πολλοί Nintendo Switch κάτοχοι να είναι απασχολημένοι με το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, ωστόσο ο ιαπωνικός κολοσσός ξεκίνησε τώρα την προώθηση του επόμενου μεγάλου αποκλειστικού τίτλου της κονσόλας. Ο λόγος γίνεται για το Pikmin 4, το πολυαναμενόμενο sequel της γνωστής strategy σειράς.

Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε ένα νέο σύντομο trailer με διάρκεια περίπου ένα λεπτό, το οποίο εστιάζει στην ιστορία του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας συγχρόνως ένα νέο στοιχείο του gameplay. Σύμφωνα, λοιπόν, με το νέο οπτικοακουστικό υλικό που μόλις κυκλοφόρησε, το Pikmin 4 θα έχει σύστημα δημιουργίας χαρακτήρα.

Έτσι, οι παίκτες θα μπορούν να φτιάξουν τον δικό τους εξερευνητή, αναλαμβάνοντας να σώσουν τον Captain Olimar και τους Rescue Corps που έχουν συντριβή σε έναν μυστηριώδη πλανήτη.

Μπορείτε να δείτε εν δράσει το εν λόγω σύστημα μέσα από τον player που ακολουθεί:

Το Pikmin 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 21 Ιουλίου του 2023. Μεταξύ άλλων το sequel θα φέρει την κάμερα πολύ πιο κοντά στο έδαφος, ενώ θα προσθέσει και ένα νέο είδος από Pikmin, τα Ice Pikmin που μπορούν να παγώσουν το νερό ή τους εχθρούς.