Diablo 4: Έσπασε κιόλας το ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών της Blizzard

Ξεκίνησε με το δεξί
06 Ιουνίου 2023 19:32
Diablo 4: Έσπασε κιόλας το ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών της Blizzard

Είναι γεγονός. Και επίσημα το Diablo 4 είναι το παιχνίδι με τις γρηγορότερες πωλήσεις όλων των εποχών στην μακρά ιστορία της Blizzard.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, οι πωλήσεις του τίτλου στην pre-launch περίοδο είναι οι μεγαλύτερες που έχουν καταγραφεί ποτέ στις κονσόλες και στο PC, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορία της. Συγχρόνως, μέσα στην περίοδο τεσσάρων ημερών από τη στιγμή που ξεκίνησε το early access την 1η Ιουνίου, οι παίκτες του Diablo 4 αφιέρωσαν πάνω από 93 εκατομμύρια ώρες ή πάνω από 10 χιλιάδες χρόνια στον κόσμο του.

Μιλώντας σχετικά με το εντυπωσιακό επίτευγμα, ο Rod Fergusson, επικεφαλής του franchise Diablo στη Blizzard, δήλωσε:

Αυτή είναι μια στιγμή που η ομάδα του Diablo IV ετοιμάζει εδώ και χρόνια. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που προσφέρουμε στους παίκτες την πιο πλούσια ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ σε Diablo παιχνίδι. Οι παίκτες έχουν μια σειρά από επιλογές, όπως η προσωπική προσαρμογή του χαρακτήρα τους, η χρήση εξατομικευμένων skills για τη μάχη με τρομερούς δαίμονες ή η συλλογή Legendary loot για να υποστηρίξουν το στυλ παιχνιδιού τους, ανακαλύπτοντας παράλληλα νέα. Από τότε που το παιχνίδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019, η υποστήριξη από εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο μας οδήγησε προς αυτή την κυκλοφορία του σκοτεινού μας οράματος για το Sanctuary.

Το Diablo IV είναι διαθέσιμο πλέον για όλους τους παίκτες στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, προσφέροντας cross-platform play και cross-progression, καθώς και co-op για έως και τέσσερις παίκτες, με την επιλογή για couch co-op δύο παικτών στις κονσόλες.