Resident Evil fans, η Capcom θέλει την άποψή σας!

Η κοινότητα θα καθορίσει το μέλλον της σειράς
01 Ιουνίου 2023 22:54
Resident Evil fans, η Capcom θέλει την άποψή σας!

Στις αρχές του 2023 η Capcom κυκλοφόρησε το remake του Resident Evil 4, το οποίο ακολουθώντας την πορεία του αρχικού τίτλου, είναι ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδια του 2023.

Αν εξαιρέσουμε το remake του αρχικού Resident Evil το 2002, η Capcom ξεκίνησε ξανά τα remakes το 2019 με το Resident Evil 2. Έπειτα ακολούθησε το Resident Evil 3 ένα χρόνο αργότερα, ενώ φέτος έφτασε ανανεωμένο και το τέταρτο κεφάλαιο. Όπως σας ενημερώσαμε, αμέσως υπήρξαν εικασίες πως η Capcom ετοιμάζει τώρα και remake για το Resident Evil 5, αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Όπως φαίνεται μάλλον, ούτε η ίδια η εταιρία έχει αποφασίσει ακόμη ποια παιχνίδια θα γίνουν remake στο μέλλον και έτσι τώρα ζητάει την άποψη των Resident Evil fans. Συγκεκριμένα, η Capcom μόλις έκανε διαθέσιμο ένα νέο ερωτηματολόγια, ρωτώντας την άποψη της κοινότητας για διάφορα θέματα που αφορούν τη σειρά, όπως είναι η επίσημη ιστοσελίδα της και οι λογαριασμοί της στα social media.

Αυτό που κέντρισε όμως το ενδιαφέρον των παικτών ήταν μια ερώτηση στην τελευταία σελίδα, η οποία διαβάζει ως εξής:

Πείτε μας αν υπάρχουν άλλα Resident Evil παιχνίδια που θα θέλετε να γίνουν remake.

Μπορείτε να δείτε την σχετική ερώτηση από το νέο ερωτηματολόγιο της Capcom παρακάτω:

Η Capcom θέλει, λοιπόν, τη γνώμη σας. Ποιο είναι το επόμενο Resident Evil που θέλετε να γίνει remake;

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε και θέλετε να μεταφέρετε την άποψή σας στην εταιρία, μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο πατώντας εδώ.