Φήμη: Εξαγορά της CD Projekt RED από την EA [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Σε συζητήσεις βρίσκεται το πολωνικό στούντιο
14 Σεπτεμβρίου 2015 14:57
Φήμη: Εξαγορά της CD Projekt RED από την EA [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Όπως αναφέρει ένας υπάλληλος της CD Projekt RED, η EA φαίνεται πως ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την εταιρία ή να κλείσει μαζί της κάποια συμφωνία ως publisher. Τον τελευταίο καιρό η CD Projekt δέχεται επισκέψεις από διάφορους εκπροσώπους της Electronic Arts, ενώ σε συζητήσεις με την αμερικάνικη εταιρία βρίσκεται και η διοίκηση του πολωνικού στούντιο.

Συγκεκριμένα ο υπάλληλος ανέφερε:

"Είμαι υπάλληλος της CD Projekt RED και έχω κάποια άσχημα νέα να μοιραστώ μαζί σας. Η διοίκησή μας πολύ πιθανόν να συζητά με την Electronic Arts για μία πιθανή εξαγορά. Εκπρόσωποι της Electronic Arts επισκέπτονται αυτή τη στιγμή το στούντιο μας και βρίσκονται σε συνάντηση με ανώτερα διοικητικά στελέχη. Εμείς δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουμε σύντομα κάποιο παιχνίδι, οπότε σίγουρα δεν έχουμε να κάνουμε με publishing deal, οπότε ο μόνος πιθανός λόγος που η ΕΑ βρίσκεται εδώ, είναι ότι θέλουν να μας αγοράσουν."

Η πηγή της είδησης θεωρείται αξιόπιστη, καθώς ο υπάλληλος που ήρθε σε επαφή με το DSO Gaming παραχώρησε στην ιστοσελίδα και αποδεικτικά στοιχεία, που επιβεβαιώνουν πως εργάζεται για την CD Projekt. Παρ' όλα αυτά, σας μεταφέρουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Διαψεύδουν τις σχετικές φήμες οι ιθύνοντες της CD Projekt. Ο Community Lead του στούντιο μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter διαβεβαίωσε πως οι φήμες δεν είχαν βάση, καθώς μέχρι και ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρίας δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με το θέμα.