Alan Wake: Έρχεται μεγάλη live gameplay παρουσίαση!

Μάθαμε πότε θα δούμε περισσότερα
25 Μαΐου 2023 19:07
Alan Wake: Έρχεται μεγάλη live gameplay παρουσίαση!

Το Alan Wake II ήταν ένα από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν στο χθεσινό PlayStation Showcase 2023 της Sony. Μετά από χρόνια αναμονής έχουμε μπει επιτέλους στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του τίτλου, η οποία έχει δρομολογηθεί για το φθινόπωρο.

Βέβαια, μιας και το σόου της Sony ήταν μόλις η αρχή για τα καλοκαιρινά gaming events, οι fans δε θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ ακόμη μέχρι να δουν ξανά το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο τίτλος θα παρουσιαστεί εκτενώς στο Summer Game Fest 2023, όπως μόλις ανακοινώθηκε.

Συγκεκριμένα, στη σκηνή του εναρκτήριου σόου του Geoff Keighley θα βρεθεί ο δημιουργός της σειράς, Sam Lake, για να παρουσιάσει raw gameplay πλάνα από την άκρως αναμενόμενη horror εμπειρία.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η ομάδα των Unboxholics θα πετάξει στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών και θα βρίσκεται μέσα στο YouTube Theater, για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο σόου στις 8 Ιουνίου και να σας μεταφέρει από πρώτο χέρι τον παλμό.

Μπορείτε να περιμένετε κάλυψη με ειδικά podcasts, όλες τις ειδήσεις άμεσα και έγκυρα στο Unboxholics.com, υλικό απευθείας από την Αμερική, hands-on με άκρως αναμενόμενα παιχνίδια και διάφορες αποκλειστικότητες.

Μέχρι τότε, θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Summer Game Fest 2023, πατώντας εδώ.