Δείτε πώς παίζει Counter-Strike αυτός ο επαγγελματίας gamer! (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έγινε το βίντεο με τον pro player από το Paris Major τουρνουά του CS:GO
14 Μαΐου 2023 11:47
Δείτε πώς παίζει Counter-Strike αυτός ο επαγγελματίας gamer! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο που δείχνει τον παράξενο τρόπο με τον οποίο παίζει ένας επαγγελματίας παίκτης του Counter-Strike έγινε viral τις τελευταίες ώρες στα social media.

Το κλιπάκι που θα δείτε προέρχεται από το Paris Major τουρνουά του Counter-Strike: Global Offensive που λαμβάνει χώρα στο Παρίσι, ανέβασε πρώτα ο παρουσιαστής Jacob "Pimp" Winneche και δείχνει τον "Yekindar" της Team Liquid να...ζεσταίνεται πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με τους NAVI. Το βίντεο είναι άκρως εντυπωσιακό όχι μόνο από τον τρόπο που εξουδετερώνει αντιπάλους και μαζεύει τα kills σαν καραμέλες αλλά και από τον τρόπο που παίζει, καθώς κάθεται πάρα πολύ κοντά στην οθόνη. 

Μέχρι τώρα χωρίς να έχουν συμπληρωθεί 24 ώρες από τη δημοσίευση του, μετράει πάνω από 1.7 εκατομμύρια προβολές μόνο από τον λογαριασμό του Dexerto, ενώ αν προσθέσουμε και τα 520Κ προβολές από το αυθεντικό tweet, τότε ξεπερνούν τις 2 εκατομμύρια προβολές. 

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Ποιος είναι ο "Yekindar"

Ο "Yekindar" ή Mareks Galinskis όπως είναι το πραγματικό του όνομα κατάγεται από την Λετονία και είναι γεννημένος στις 4 Οκτωβρίου του 1999. Είναι επαγγελματίας παίκτης του CS:GO και παίζει αυτόν τον καιρό για την Team Liquid, ενώ παλιότερα, το 2020 και για μια διετία έπαιζε με την Virtus.pro. Την αγάπη του για τα videogames την απέκτησε παίζοντας World of Warcraft, το οποίο του σύστησε ο πατέρας του.