Κακά μαντάτα για το Hollow Knight: Silksong - H δήλωση των δημιουργών

Κανονικά ήταν να κυκλοφορήσει αυτό το διάστημα
10 Μαΐου 2023 13:37
Κακά μαντάτα για το Hollow Knight: Silksong - H δήλωση των δημιουργών

Το άκρως αναμενόμενο sequel του Hollow Knight που αναπτύσσεται εδώ και 4 χρόνια, τελικά καθυστερεί. Τα κακά μαντάτα για το Hollow Knight: Silksong -όπως ονομάζεται επίσημα το sequel- μετέφερε εκπρόσωπος της ταλαντούχας ομάδας ανάπτυξης, Team Cherry, μέσα από το Twitter. 

Συγκεκριμένα, ο Matthew Griffin, υπεύθυνος επικοινωνίας της Team Cherry, ανέφερε ότι το Hollow Knight δε θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Ιούνιο του 2023, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Διαπιστώθηκε ότι η ανάπτυξή του συνεχίζεται ακόμη και θέλει να πάρει το χρόνο της η Team Cherry για να το κάνει όσο το δυνατόν καλύτερο γίνεται. 

Παρά το ότι θα πάρει επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του "Silksong", δε δόθηκε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας ή έστω κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας. Ωστόσο, στην ανακοίνωση γράφει πως "Να περιμένετε περισσότερες λεπτομέρειες από εμάς όσο κοντεύουμε προς την κυκλοφορία". 

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση που είχαμε από το Hollow Knight: Silksong ήταν πως τελικά θα κυκλοφορήσει από την πρώτη μέρα και στα PS4 και PS5, μαζί με τα Xbox One, Xbox Series X|S, PC και το Nintendo Switch. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα συμπεριλαμβάνεται στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Παρακάτω θα δείτε το νεότερο trailer του που είχε παρουσιαστεί στο Xbox Games Showcase 2022.