Ακυρώνεται η retail έκδοση του Hollow Knight

Και η Team Cherry εξηγεί τους λόγους 
10 Νοεμβρίου 2018 13:46
Ακυρώνεται η retail έκδοση του Hollow Knight

Από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε το Hollow Knight τον Φεβρουάριο του 2017 και ιδιαίτερα με την ευρεία κυκλοφορία του στα PS4, Xbox One και Switch, αυξήθηκε κατακόρυφα η δημοτικότητα του. Πρόσφατα υπήρχαν πλάνα για να κυκλοφορήσει το indie διαμάντι της Team Cherry σε φυσική retail μορφή. Ωστόσο, αυτά κατέρρευσαν πριν από μερικές ώρες με τον εκδότη, Skybound Games και την developer ομάδα να εκδίδουν κοινή ανακοίνωση:

 

Τι οδήγησε τότε στην ακύρωση της retail έκδοσης του Hollow Knight; Η Team Cherry μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της θέλησαν να ρίξουν παραπάνω φως στην υπόθεση και να πουν την ωμή αλήθεια. Η τριμελής -μόλις- ομάδα ανάπτυξης του τίτλου αντιλήφθηκε ότι το να διαχειριστεί μια τόσο ευρεία retail κυκλοφορία του Hollow Knight, "αποδείχθηκε πως απαιτούσε περισσότερη δουλειά από όσο μπορούσε η ίδια της να διαχειριστεί λογικά". Ακόμη και με τη βοήθεια της Skybound Games και για αυτό πάρθηκε η απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία τους. 

Ωστόσο, οι ελπίδες για μια retail κυκλοφορία δεν έχουν σβήσει εντελώς, καθώς η Team Cherry ψάχνει με διαφορετικούς τρόπους να βγάλει την "κουτάτη" έκδοση στα ράφια. Οι ποσότητες, όμως, που θα παραχθούν θα είναι κατά πολύ μικρότερες από αυτές που θα κυκλοφορούσαν με συνεργάτη την Skybound.