Το Fast X έγινε παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα εντελώς δωρεάν

Ένα arcade τύπου παιχνίδι που θέλει να προωθήσει την πρεμιέρα της νέας ταινίας
05 Μαΐου 2023 17:57
Το Fast X έγινε παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα εντελώς δωρεάν

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα του Fast X στους κινηματογράφους και η Universal Pictures θέλει να προωθήσει την ταινία με έναν ακόμη τρόπο. Εκτός από τα σχεδόν καθημερινά διαφημιστικά βίντεο, η εταιρία ετοίμασε και ένα παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να παίξετε από σήμερα εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι τύπου arcade που φέρνει σε θρυλικούς τίτλους των ‘90s και ονομάζεται Fast X: The End of the Road Begins. Δε θα χρειαστεί να κάνετε και πολλά για να το δοκιμάσετε, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο και να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Το Fast X: The End of the Road Begins είναι ένα απλοϊκό παιχνίδι 8-bit, όπου οδηγείτε ένα όχημα και πρέπει να αποφύγετε διάφορες παγίδες, αυτοκίνητα και εμπόδια. Ουσιαστικά πρόκειται για μία ακόμη προωθητική ενέργεια από την Universal για να ανεβάσει το “hype” του κοινού.

Η περίληψη του Fast X λέει τα εξής:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Dom και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Dom.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Dom και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Στο Fast X θα εμφανιστούν οι Vin Diesel, Jason Momoa, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

Εκτός από το Fast X, να σας υπενθυμίσουμε ότι εδώ και λίγες ώρες παίζουν οι δύο πρώτες ταινίες του franchise στους ελληνικούς κινηματογράφους, με το Tokyo Drift να καταφθάνει λίγο αργότερα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το Fast X θα παίξει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Μαΐου.