Τα δύο πρώτα Fast and Furious παίζουν από σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους

Το Tokyo Drift θα καταφθάσει αργότερα
04 Μαΐου 2023 15:02
Τα δύο πρώτα Fast and Furious παίζουν από σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους

Η μέρα έφτασε. Από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα δύο πρώτα Fast and Furious στους ελληνικούς κινηματογράφους. Τα “Movie Nights” συνεχίζονται στα Village μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η επανακυκλοφορία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τώρα, το επιτυχημένο franchise, Fast, είναι πανέτοιμο να σας υποδεχθεί στη σκοτεινή αίθουσα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα των Village, θα δείτε τις επανεκδόσεις των The Fast and the Furious και 2 Fast 2 Furious, με καλύτερη εικόνα και ήχο, αλλά και extended υλικό. Έτσι, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τα παρακολουθήσετε ξανά, για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το Fast X, το οποίο θα παίξει και αυτό στους κινηματογράφους μέσα στον Μάιο.

Για πόσες μέρες θα παίζουν στα Village Cinemas;

The Fast and the Furious (επανέκδοση 2001) – Από 4 έως 10 Μαΐου – Διάρκεια 106 λεπτά

2 Fast 2 Furious (επανέκδοση 2003) – Από 4 έως 10 Μαΐου – Διάρκεια 107 λεπτά

Αξίζει να αναφερθεί ότι το The Fast and the Furious: Tokyo Drift (επανέκδοση 2006) θα έρθει και αυτό στις 11 Μαΐου και θα παίζει για πέντε ημέρες.

Η σύνοψη του The Fast and the Furious: Η αναμενόμενη περιπέτεια της χρονιάς που παρουσιάζει τον τρόπο ζωής των αντιπάλων ομάδων δρόμων του Λος Αντζελες, οι οποίες χρησιμοποιούν τις κόντρες αυτοκινήτων ως μέσο επιβολής δύναμης. Ενας αστυνομικός υποδυόμενος μέλος των συμμοριών εισβάλλει ανάμεσά τους με σκοπό να τους διασπάσει.

Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Rob Cohen και πρωταγωνιστούν οι Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Paul Walker και Thom Barry.

Η σύνοψη του 2 Fast 2 Furious: Όταν ο Κάρτερ Βερόνε (Κολ Χάουσερ), ο βαρώνος των ναρκωτικών στο Μαϊάμι, ζητάει δυό γρήγορους οδηγούς για μια «ειδική» μεταφορά, το FBI βρίσκει την ευκαιρία να διεισδύσει στο παράνομο κύκλωμα. Θα πείσουν τον Μπράϊαν Ο Κόνερ (Πολ Γουόκερ), πρώην αστυνομικό που έχασε τη θέση του εξ αιτίας του πάθους του για τα γρήγορα αμάξια, και τον Ρόμαν Πηρς (Τιρές), να δουλέψουν σαν οδηγοί για τον Βερόνε.

Οι δυό νέοι γνωρίζουν ότι, μετά την μεταφορά, ο Βερόνε σχεδιάζει να τους σκοτώσει. Και όμως αποδέχονται να το διακινδυνεύσουν... Για τους λάτρεις των «βελτιωμένων» γρήγορων αυτοκινήτων, σημειώνουμε ότι, τα μοντέλα Honda S-2000, 2002 Mitshubishi Edipse Spyder, 2002 Mitshubishi EVO, 2003 Dodge Viper, 1999 BMW M3 είναι μόνο μερικά από τα πολύ εντυπωσιακά αμάξια πού... «συμπρωταγωνιστούν» στην ταινία.

Σε σκηνοθεσία του John Singleton, στο 2 Fast 2 Furious παίζουν οι Cole Hauser, Paul Walker, Eva Mendes, Thom Barry και Tyrese Gibson.

Τα δύο πρώτα Fast and Furious παίζουν από σήμερα στα Village.