Zelda: Tears of the Kingdom: Το νέο trailer σάς καλεί να εξερευνήσετε το άγνωστο!

Βουτήξτε στο άγνωστο!
29 Απριλίου 2023 15:29
Zelda: Tears of the Kingdom: Το νέο trailer σάς καλεί να εξερευνήσετε το άγνωστο!

Η Nintendo κυκλοφόρησε ακόμη ένα μικρό trailer για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, το οποίο αναμένεται να καταφθάσει στις 12 Μαΐου για το Nintendo Switch. Πρόκειται για ένα διαφημιστικό βίντεο που διαρκεί ακριβώς 1 λεπτό και θέλει να σας εισάγει για ακόμη μια φορά τον χρωματιστό και πανέμορφο κόσμο του.

Από πανέμορφες πεδιάδες, σε ουράνιες τοποθεσίες και μικρά νησάκια, στο νέο Zelda θα χρειαστείτε όλες τις ικανότητες του Link για να ταξιδέψετε, αλλά και για να επιβιώσετε. Αυτό λέει άλλωστε και το νέο βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να σκαρφαλώνει σε βουνά, να τρέχει με το άλογό του, να πολεμάει γιγάντιους εχθρούς και να λύνει γρίφους.

Επιπροσθέτως, το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, σας παρουσιάζει για ακόμη μια φορά τους βασικούς χαρακτήρες, τα όπλα και τα bosses που θα κάνουν τη ζωή του Link δύσκολη.

Η λεζάντα του βίντεο αναφέρει: Βουτήξτε στο άγνωστο, αξιοποιήστε τη δύναμη των νέων ικανοτήτων και αφήστε την περιέργεια να είναι οδηγός σας.

Αν θέλετε να πάρετε μια καλύτερη γεύση από το Tears of the Kingdom, να σας υπενθυμίσουμε, ότι η Nintendo παρουσίασε πρόσφατα gameplay πλάνα διάρκειας σχεδόν 10 λεπτών και μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ.

Εμείς βρεθήκαμε στα κεντρικά γραφεία της Nintendo στην Ευρώπη για ένα preview event του Tears of the Kingdom. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε τη δυνατότητα να παίξει περίπου 1 ώρα από το παιχνίδι και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του στο πρόσφατο βίντεο του InFeRnoBraVeHeart. Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 12 Μαΐου.