The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Το νέο βίντεο είναι εδώ και πλέον μετράμε αντίστροφα

Δείτε ένα διαφημιστικό με τους νέους gameplay μηχανισμούς
25 Απριλίου 2023 14:20
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Το νέο βίντεο είναι εδώ και πλέον μετράμε αντίστροφα

Η Nintendo συνεχίζει την προώθηση του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο από το παιχνίδι. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο gameplay ή story trailer, αλλά για ένα διαφημιστικό βίντεο, στο οποίο διάφοροι gamers παίζουν ή κάνουν διάφορες κατασκευές με τους νέους μηχανισμούς.

Η λεζάντα του βίντεο αναφέρει: Θα εκπλαγείτε με όλα αυτά που μπορείτε να κάνετε βάζοντας τη φαντασία σας.

Και αυτό ακριβώς δείχνει το νέο διαφημιστικό της Nintendo, στο οποίο άνθρωποι της διπλανής πόρτας απολαμβάνουν το νέο Zelda στο σπίτι, στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού. Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Tears of the Kingdom, θα μπορείτε να μετακινείστε στο χάρτη με διάφορες κατασκευές, όπως σχεδίες, που θα βοηθούν τον Link να μεταφερθεί από το ένα μέρος στο άλλο.

Για παράδειγμα, στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε μια γυναίκα που προσπαθεί να περάσει δύο ράγες τραίνου που βρίσκονται στον αέρα, αλλά ο Link πρέπει να φτιάξει "κάτι" για να περάσει και να μην πέσει. Έτσι, εκείνη δημιουργεί μια κατασκευή σαν βαγόνι που δίνει ώθηση στον Link να περάσει απέναντι. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να δημιουργείτε διάφορες κατασκευές και μοναδικό σας όπλο γι' αυτό είναι η φαντασία σας, όπως λέει άλλωστε και η Nintendo.

Δείτε το νέο διαφημιστικό παρακάτω:

Αν θέλετε να πάρετε μια καλύτερη γεύση από το Tears of the Kingdom, να σας υπενθυμίσουμε, ότι η Nintendo παρουσίασε πρόσφατα gameplay πλάνα διάρκειας σχεδόν 10 λεπτών και μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 12 Μαΐου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.