To 'Horizon 3' είναι γεγονός - Η Guerrilla Games το επιβεβαίωσε επίσημα μαζί με ένα ακόμη τίτλο

Σημαντική αλλαγή στην κεφαλή του στούντιο
24 Απριλίου 2023 21:16
To 'Horizon 3' είναι γεγονός - Η Guerrilla Games το επιβεβαίωσε επίσημα μαζί με ένα ακόμη τίτλο

Γεγονός είναι το sequel του Horizon Forbidden West, καθώς η Guerrilla Games το επισημοποίησε μέσα από ένα blog post, το οποίο επιβεβαιώνει επίσης ότι ετοιμάζει ένα ακόμη παιχνίδι στον κόσμο του Horizon, ενώ υπάρχει και μια σημαντική αλλαγή σε ένα από τα ηγετικά πρόσωπα του στούντιο. 

Η επισημοποίηση του "Horizon 3" ή "Horizon Forbidden West 2" -όπως θα το λέμε μέχρι να μάθουμε και τον τίτλο του- ήρθε παράλληλα με την ανακοίνωση ότι η Guerrilla αναπτύσσει και ένα multiplayer spinoff στον κόσμο του Horizon για το οποίο δεν έγιναν γνωστές περαιτέρω πληροφορίες. Για το εν λόγω spinoff η Guerrilla Games είχε κλείσει το μάτι ότι αναπτύσσεται μέσω μιας αγγελίας τον περασμένο Δεκέμβριο. 

"Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στη νέα μας ηγεσία, καθώς κατευθύνει την Guerrilla προς ένα λαμπρό μέλλον, επεκτείνοντας τον κόσμο του Horizon με την επόμενη περιπέτεια της Aloy και το συναρπαστικό online project μας." αναφέρει η ανακοίνωση. Βέβαια, η επιτυχία των τίτλων του franchise μέχρι σήμερα, έχει δείξει ότι είναι λογικό το ολλανδικό στούντιο της Sony να εστιάζει εκεί. 

Όσο για την αλλαγή προσώπου αυτή αφορά την βετεράνο της Guerrilla, Angie Smets, η οποία ήταν Director και Executive Producer του στούντιο. Μετά από 20 χρόνια θητείας στη Guerrilla, η Smets αλλάζει πόστο και θα αναλάβει ως επικεφαλής του Development Strategy στα PlayStation Studios. Τη νέα της management ομάδα απαρτίζουν πλέον οι: Joel Eschler (Studio Director και Production Director), Hella Schmidt (Studio Director και General Manager), μαζί με τον Jan-Bart van Beek (Studio Director και Art Director).

Τα νέα αυτά έρχονται στον απόηχο της κυκλοφορίας του Burning Shores expansion του Horizon Forbidden West.