Diablo 4: Η Blizzard έχει μια έκπληξη γι’ αυτούς που ανυπομονούν να κυκλοφορήσει

Όπως άφησε να εννοηθεί μέσα από τα social media
20 Απριλίου 2023 15:55
Diablo 4: Η Blizzard έχει μια έκπληξη γι’ αυτούς που ανυπομονούν να κυκλοφορήσει

Η Blizzard άφησε ένα υπονοούμενο ότι οι fans θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ξανά το Diablo IV πριν την κυκλοφορία του, μέσα από μια ακόμη beta. Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός του Diablo στο Twitter απάντησε στο αίτημα ενός χρήστη για περισσότερο χρόνο, λέγοντας: "Αυτό μπορεί να κανονιστεί...".

Το tease αυτό αφήνει σχεδόν ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι οι ανυπόμονοι παίκτες μπορεί να έχουν μια ακόμη ευκαιρία να δοκιμάσουν το sequel της λατρεμένης RPG σειράς, πριν αυτό καταφθάσει για όλους το καλοκαίρι.

Λεπτομέρειες σχετικά με την πιθανή beta, όπως το αν θα είναι ανοιχτή beta ή μόνο για όσους έχουν κάνει pre-order, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Η Blizzard βέβαια διοργανώνει ένα livestream με developers του Diablo 4 για απόψε το βράδυ, οπότε δε θα αργήσουμε να μάθουμε περισσότερα, όπως όλα δείχνουν.

Οι εν λόγω δημοσιεύσεις της ακολουθούν παρακάτω:

Η τελική έκδοση του Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC  στις 6 Ιουνίου.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Για να μάθετε αν το PC σας είναι σε θέση να τρέξει το Diablo IV, πατώντας εδώ θα βρείτε τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος. Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να ετοιμαστείτε περαιτέρω για την εμπειρία, βλέποντας το opening cinematic.