Monster Hunter Now: Η σειρά έρχεται στα Android και iOS με άρωμα Pokémon GO!

Αυτός είναι ο νέος τίτλος της Niantic
18 Απριλίου 2023 16:00
Monster Hunter Now: Η σειρά έρχεται στα Android και iOS με άρωμα Pokémon GO!

Η Niantic, η εταιρία που ευθύνεται για το πασίγνωστο Pokémon GO, σε συνεργασία με την Capcom, ανακοίνωσε τώρα το Monster Hunter Now, ένα hunting action role-playing παιχνίδι για Android και iOS. Αυτό θα συνδυάζει τα περίφημα πλάσματα από το σύμπαν της σειράς της Capcom με το gameplay της Niantic που συνδέεται με τον πραγματικό κόσμο.

Ειδικότερα, το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την υποομάδα της Niantic με έδρα το Τόκιο και θα επιτρέπει στους παίκτες να συναντήσουν πλάσματα του Monster Hunter στις γειτονιές του, να τα πολεμήσουν χρησιμοποιώντας διάφορους τύπους όπλων και να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους χρησιμοποιώντας τους πόρους που συλλέγουν. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να έχουν το δικό τους Palico για βοήθεια, να συνεργαστούν με φίλους και να επωφεληθούν από τοποθεσίες που μοιάζουν με τα PokéStops του Pokémon GO. Οι μάχες με τα τέρατα θα είναι σχετικά απλές, με μέγιστη διάρκεια 75 δευτερόλεπτα, και θα διαθέτουν βελτιωμένα γραφικά σε σύγκριση με το Pokémon Go.

Εκτός από αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, το Monster Hunter Now θα προσφέρει και ευελιξία στο playstyle. Οι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ειδικό αντικείμενο για να μαρκάρουν τέρατα για να τα κυνηγήσουν αργότερα στο σπίτι της και όχι στο δρόμο. Αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν πότε και πού θέλουν να ασχοληθούν με το παιχνίδι. Τέλος, να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το αν το Monster Hunter Now θα συνδέεται κάπως με τα άλλα Monster Hunter παιχνίδια.

Το Monster Hunter Now θα κάνει το ντεμπούτο του σε closed beta μορφή στις 25 Απριλίου, ενώ η πλήρης κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2023. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο MonsterHunterNow.com.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, για να πάρετε μια πρώτη γεύση από το gameplay: