The Last of Us Part I: Νέο μεγάλο patch με μεγάλες βελτιώσεις για την PC έκδοση

Δείτε τη λίστα με τις αλλαγές
15 Απριλίου 2023 18:56
The Last of Us Part I: Νέο μεγάλο patch με μεγάλες βελτιώσεις για την PC έκδοση

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις προσπάθειες η Naughty Dog, η οποία σε συνεργασία με την Iron Galaxy, ομάδα ανάπτυξης του PC port, κυκλοφόρησε ένα νέο patch για το The Last of Us Part I. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση με κωδικό έκδοσης 1.0.3 είναι πλέον διαθέσιμη, ζητώντας από τους PC gamers να κατεβάσουν περίπου 8.6 GB.

Το patch έρχεται με μια τεράστια λίστα από αλλαγές και βελτιώσεις, διορθώνοντας για παράδειγμα τα προβλήματα με τον ήχο που έκαναν πολλούς παίκτες να ακούνε τους διαλόγους με χαμηλή ένταση. Παράλληλα, υπάρχουν πολλές βελτιώσεις και για τα θέματα με τα γραφικά. Μεταξύ άλλων, το sharpness του DLSS πλέον επηρεάζει όντως το sharpness των γραφικών για τους κατόχους NVIDIA καρτών γραφικών. Στην αντίπερα όχθη, οι χρήστες με AMD κάρτες γραφικών δε θα βλέπουν πλέον corrupted περιβάλλοντα όταν το FSR 2 είναι ενεργοποιημένο.

Αξίζει να σημειωθεί πως λύθηκαν και μερικά από τα προβλήματα που επηρέαζαν την ποιότητα των textures. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό changelog με όλα όσα φέρνει και αλλάζει το Patch 1.0.3 της PC έκδοσης του The Last of Us Part I πατώντας εδώ.

Αν θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο review του για το Unboxholics.com για την PS5 έκδοση, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε αναφέρει:

Αν δεν έχετε παίξει ποτέ το The Last of Us, τότε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παίξετε ένα πανέμορφο και ευλαβικά πιστό remake ενός από τα σημαντικότερα παιχνίδια του 21ου αιώνα. Δεν σας το προτείνω απλά, σας προτρέπω να το πάρετε. Από την άλλη, αν το έχετε παίξει, είναι δύσκολο να σας βοηθήσω στην επιλογή σας. Σίγουρα δεν μιλάμε για κάποια “αρπαχτή”, όπως δεν μιλάμε και για κάτι ριζικά καινούργιο. Το αν αξίζει τα χρήματά που ζητάει, είναι στην τελική, κάτι υποκειμενικό. Δείτε το, παίξτε το λίγο αν έχετε την δυνατότητα κι έπειτα, αποφασίσετε αν αξίζει για εσάς την επένδυση.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.