Amnesia: The Bunker - Νέα μικρότερη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του horror τίτλου

Ευτυχώς θα κάνετε λίγη παραπάνω ακόμη υπομονή
14 Απριλίου 2023 16:01
Amnesia: The Bunker - Νέα μικρότερη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του horror τίτλου

Μια ακόμη καθυστέρηση σημειώνει το Amnesia: The Bunker, η οποία όμως είναι μικρή και θα κάνει λιγάκι πιο βασανιστική την αναμονή στους fans του νέου κεφαλαίου του horror τίτλου. 

Μέσα από τα social media της η Frictional Games ανακοίνωσε ότι τελικά η κυκλοφορία του νέου Amnesia θα μεταφερθεί μια εβδομάδα αργότερα και από τις 16 Μαίου, αναμένεται πλέον στις 23 Μαΐου για τα PC, PlayStation και Xbox. Οι λόγοι πίσω από αυτή την παράταση είναι πως η Frictional θέλει λίγο παραπάνω χρόνο για να "γυαλίσει" τον τίτλο και να διασφαλίσει ότι όλα θα είναι τέλεια πριν το λανσάρισμά του, ενώ ευχαριστεί την κοινότητα για την κατανόηση και την υπομονή της. 

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, το Amnesia: The Bunker είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά πέρυσι το Δεκέμβριο και φιλοδοξεί να πάει σε νέα μονοπάτια τη διάσημη σειρά παιχνιδιών τρόμου.

Αναλυτικότερα, θα έχει έναν ημι-ανοιχτό κόσμο (semi-open world) που περιμένει να τον εξερευνήσετε, φυσικά με πολλά στοιχεία τρόμου. Ο survival horror τίτλος διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και εσείς θα πάρετε τον έλεγχο ενός Γάλλου στρατιώτη, ο οποίος έχει αμνησία και δε θυμάται τίποτα. Ο πρωταγωνιστής θα έχει πάντα μαζί του ένα φακό και ένα περίστροφο για να μπορεί να αμύνεται ενάντια στα τρομερά πλάσματα που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται νέες μορφές αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον, με πολλά στοιχεία που έχετε δει σε άλλα sandbox παιχνίδια, αλλά φυσικά και με μία κεντρική ιστορία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού λέει τα εξής:

Είστε ολομόναχοι σε ένα έρημο καταφύγιο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου με μόνο μία σφαίρα μέσα στην κάννη του όπλου σας. Εξαρτάται από εσάς το πώς θα αντιμετωπίσετε τους τρόμους που θα συναντήσετε. Κρατήστε τα φώτα αναμμένα με κάθε κόστος, επιμείνετε για να τα βγάλετε πέρα ζωντανοί.

To Amnesia: The Bunker θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου για τα PC (Steam, Epic, GOG) καθώς και τις PlayStation και Xbox κονσόλες.